Szlovákiában is hasítanak a Soros-ügynökök

Tudvalevő, hogy a budapesti Open Society-irodából bőven jut áldomás a régió más országaiba is, ezek közül Szlovákia sem kivétel. Most csupán a „menekültüzlet” kapcsán befolyt támogatásokat emelnénk ki, melyek azonban nem elhanyagolhatóak.

Az Open Society Foundation szlovák irodája „Call for humanity” címmel a Szlovákiában és Szlovákia határain kívül élő menekültek (Kelet-Balkánon érkezők) körülményeinek javítására írt ki pályázatokat migrációs projektekre. Az első felhívás a 2015 októbere és 2016 áprilisa közötti időszakra szólt. Ebben az intervallumban az alábbi szervezeteket és projekteket támogatták, az összegeket euróban és forintban adjuk meg:

Összesen: 343 228,7 euró (kb. 106 057 668 Ft)

Amint látható, a támogatások nem maradtak Szlovákiában, azokból jutott Szerbiába, Irakba, a Közel-Keletre és Magyarországra is. Korábban írtunk már (ITT és ITT) a magyar Soros-hálózatnak csurranó-cseppenő, nem éppen csekély összegekről, innen azonban látható, hogy pénzmosodához hasonlítható módon keresztül-kasul finanszírozzák egymást a szervezetek.

A második körös felhívás 2015 decemberétől 2016 májusáig 156 750 eurós (kb. 48,5 millió Ft-os) pénzügyi keretet ölelt fel.

Az eredeti írás a Tűzfalcsoport blogján jelent meg