Mégpedig rettenetesen. Úgy, ahogy van, az egymástól megkülönbözhetetlen összes pártjával együtt.

Komjáthi Imre MSZP-alelnök akcióban a Kossuth téri tüntetésen…

Most például reszkető kéjjel, vértolulásig fújtatva ismételgetik mondatonként százszor a rabszolga szót a munka törvénykönyve módosítása ürügyén. Demagóg prolitempó dühöng az Országházban, hülyébbnél hülyébb hominidák ordítoznak a Ház légterébe valóságtól elrugaszkodott rémálmokat. Egészen kínos még nézni is, ahogy eszelős hévvel bokszolják a levegőt, szemrebbenés nélkül figyelmen kívül hagyva a kérdéses törvénymódosítási javaslat tényeit. Bizony kivirágzott és virul az elmebaj a szebb napokat látott Parlamentben.

A hülye ellenzék rögeszmésen azt ismételgeti, hogy a módosítás nyomán a munkavállalók túlmunkára lesznek kényszeríthetők. A valóság ezzel szemben az, hogy a munka törvénykönyve ma is lehetővé teszi évente összesen 250 (kollektív szerződés alapján 300) óra rendkívüli munka elrendelését – természetesen plusz fizetésért. A hülye ellenzék rikácsolásának tárgya, hogy az eddigi 250 óra lehetséges túlmunka a munkáltató és a munkavállaló írásbeli megállapodása alapján, a munkavállaló önkéntes vállalásával ennél legfeljebb 150 órával több, tehát évi összesen 400 óra lehet a jövőben. Vagyis a hülye ellenzék ostoba osztályharcos prolishow-jával szemben a törvénymódosítás kifejezetten védi a munkavállalói érdekeket.

Nem véletlen, hogy a hülye ellenzék hétvégi budapesti utcai ugrabugrálása, ahogy az megszokott, teljes érdektelenségbe fulladt. Telik-múlik az idő, de a hülye ellenzék még mindig nem ért semmit a magyar valóságból, és még mindig nem értik, miért estek harmadszor is látványosan pofára április 8-án.

A hülye ellenzék 2022 áprilisában sem fogja majd érteni, hogy miképp születik negyedszer is kétharmados jobboldali győzelem az éppen esedékes országgyűlési választáson. Pedig a válasz roppant egyszerű: minimális értelmi képesség, tehetség, valóságismeret, gondolat, hitelesség híján nincs út a kormányzás felé. A hülyeség egyszerűen nem pálya.

https://content.jwplatform.com/players/giTV12g7-kKo9kQI1.html