Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A tegnap este gyújtogató-fosztogató csőcselék bűntetteiért elévülhetetlen felelősség terheli az aljanépet hergelő parlamenti ellenséget a Gyurcsány-szektától a hisztérika Tordai Bencén át a nemzeti érdekekkel szembefordult Ballikig. 

Fotó: MTI

Isten és ember előtt el kell hogy számoljanak lelkiismeretlen kalandorpolitikájukkal, ahogy egyszer a hozzájuk kapcsolódó lakájmédia agitátorainak is meg kell magyarázniuk, miért hazudoznak szemrebbenés nélkül.

A cél nyilvánvaló, a forgatókönyv ismert. Polgárháborút akarnak, romlásba és zűrzavarba akarják dönteni Magyarországot, hogy államcsínnyel magukhoz ragadják a hatalmat. Ez a Soros-modell érvényesült korábban Belgrádtól Tbiliszin át Kijevig.

Ám végzetes tévedésben vannak. A tudva vagy tudatlanul idegen érdekek szolgálatában álló uszítás Magyarországon hatástalan marad. A magyar nemzet áprilisban immár harmadszor tette világossá, hogy tisztában van a politikai stabilitás felbecsülhetetlen értékével, és azzal is, e politikai stabilitásnak köszönhető, hogy hazánk annyi ellopott, meggyalázott évtized után végre valóban rendszert váltott, és elindult a fölemelkedés útján. A magyarok határozott, magabiztos döntése a hiteltelen, erkölcstelen, elvtelen parlamenti ellenséget is beárazta. Olcsó húsnak bizony híg a leve. És gyakran büdös is.

Fotó: MTI (archív)

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az uszítók és az általuk hergelt, rendőrökre, székházra, Kossuth téri karácsonyfára támadó csatornanépség a magyarság akaratával mennek szembe, azt akarják megtörni. Remegve-zihálva vágyják a budapesti Majdant. 

És ez a legostobább húzásuk. A magyarok ugyanis nem fogják veszni hagyni mindazt, amiért az elmúlt években megdolgoztak, megharcoltak. Ha Majdant akarnak, megkaphatják. De Isten bizony nem lennénk akkor a Tordai Bencék, Vadai Ágnesek, Jakab Péterek bőrében…