Figyelem! Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy az alábbi cikkünk a nyugalom megzavarására alkalmas, a személyiséget károsító erőszakos magatartásmintát mutat be, ezért olvasását csak erős idegzetű és nagykorú olvasóinknak ajánljuk!

Németországban valósággal elszabadult a pokol. Naponta derül fény újabb és újabb, brutális kegyetlenséggel elkövetett szexuális erőszakra, súlyos testi sértésre, kiskorúak sérelmére elkövetett borzalmas bűncselekményekre. Pedofilok, garázdák és szadisták áldozatául eshet bárki, a háromévestől a nyolcvanévesig…

Miközben már 66-ra nőtt a kölni karneválon és a környékén elkövetett szexuális bűncselekmények miatti feljelentések száma, ami 266 százalékos emelkedés az előző évihez képest, arra is fény derült, hogy szilveszterkor nemcsak Kölnben, hanem összesen 12 német tartományban történtek csoportosan elkövetett szexuális bűncselekmények, rablások és molesztálások. De nem csak a fesztiváli hangulat az oka az ilyen típusú bűncselekmények elszaporodásának: azóta is naponta derül fény újabb és újabb, gyakran kiskorúak, gyermekek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekményekre. A közbiztonság tovább romlik, a rendőrség egyre tehetetlenebb.

Január 11-én Berlinben megerőszakoltak egy kiskorú orosz kislányt. Migránsok csoportja kezdte követni Lizát, aki épp iskolába ment. Berlin egyik külvárosában, Malsdorfban a buszról át kellett szállnia a gyorsvasútra. Az elkövetők egyike felajánlotta a kislánynak, hogy elviszi autóval az iskolába. A lány jóhiszeműen beszállt, akkor látta, hogy többen is ülnek a kocsiban… Egy lakásba vitték, ahol egy ágyon kívül nem volt semmi más. A lányt többen megerőszakolták, csak másnap találták meg.

Az esetről először az orosz tévécsatorna, az Első Csatorna számolt be, mert Liza orosz származású családja kezdetben félt a bűncselekményt nyilvánosságra hozni, de Liza nagynénje végül az orosz tévécsatornához fordult.

Liza családja szerint nem is akartak nyomozást indítani, bár a kislányt három órán keresztül faggatták a szülők és a szociális hatóság távollétében. Az orosz diaszpóra körében hatalmas felháborodást váltott ki az eset. Azóta nem merik a gyerekeiket egyedül elengedni az iskolába – írja a Sputnik Deutschland.

Hírzárlat feloldva

2015 októberében került nyilvánosságra az a mainzi eset, amiről három éven át hallgattak a sajtóban. Az esetről a katolikus Gloria TV számolt be egy közös sajtótájékoztatót követően: a main­zi bűn­ügyi rendőrség és az ügyészség tudatta, hogy különös kegyetlenséggel elkövetett bűncselekmény történt 2012. február 15-én. Bestiális kegyetlenséggel erőszakoltak meg egy 16 éves lányt. Az elkövetők közül ketten 17 évesek, a harmadik egy 19 éves török migráns. A bűncselekményt ketten követték el, a harmadik „csak végignézte”. A lányt Worms egyik parkolóházába kényszerítették, megverték és megerőszakolták, végül egy üveggel is, aminek eltörték a nyakát. A lány hüvelyébe vezetett üveg átvágta a méhét, és megsérültek a belei. Ájultan, súlyosan sérülten, meztelenül találtak rá, csak a sürgősségi beavatkozás tudta megmenteni az életét. A végbelét ki kellett vezetni. Soha többé nem tud normális életet élni, nem lehet gyereke, és folyamatos pszichiátriai kezelésre szorul, mert fennáll annak a veszélye, hogy öngyilkosságot követ el.

Fiúk is lehetnek áldozatok

Mudersbachban egy szír menedékkérő megerőszakolt egy 12 éves kisfiút, akit az utcán szólított le. A bizalmába férkőzött, a fiú követte abba házba, amelynek a pincéjében a bűncselekmény történt – adta hírül a Siegener Zeitung január 16-án.

Sportot űznek

Az uszodai szexuális zaklatások olyan mértéket öltöttek, hogy a Mopo24 közvélemény-kutatása szerint Drezdában be kellene vezetni a menedékkérők uszodai belépési tilalmát, ám Peter Lames sportért felelős polgármester ezt annak ellenére sem látja indokoltnak, hogy több eset is nyilvánosságra került. A legutóbb a Georg-Arnhold fürdőben négy 11 és 13 év közötti kiskorú kislányt molesztált egy 19 éves afgán menedékkérő.

Bátor gyerek

Hildenben őrizetbe vették azt a 36 éves migránst, aki egy nyolcéves kislányt molesztált a játszótéren. A kislány a kutyáját sétáltatta, a férfi, aki egy padon ült, megszólította, majd elkapta és megfogdosta. A kislány kiabált, és a mamáját hívta, erre a férfi elengedte, és elmenekült. A gyerek szülei értesítették a rendőrséget. A kislány személyleírása és a migráns kerékpárjának típusleírása alapján egy közeli menekültszállón elfogták az elkövetőt, akit előzetes letartóztatásba helyeztek.

Karácsonyi horror

Gelsenkirchenben két nőt vertek meg karácsonykor. A nőket fegyverrel kényszerítették, fejbe verték, az egyiküket megerőszakolták. Az ismeretlen, „külföldi kinézetű” férfi első áldozatának sikerült elmenekülnie, ám másnap, december 24-én éjjel ugyanabban az utcában hátulról rátámadt második áldozatára, egy 24 éves nőre, akit úgy megvert, hogy a nő elveszítette az eszméletét. Az elkövető a pénzét is ellopta, majd elmenekült. A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, adta hírül a Focus online.

Keresik a tettest

Január 14-én arról számolt be a Westdeutsche Zeitung, hogy a rendőrség a lakosság segítségét kéri annak a 16 éves fiatalkorú lánynak az ügyében, akit az egyik függővasút-állomás közelében találtak meg Wuppertalban egy játszótéren. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.

Január 15-én a drezdai bűnügyi rendőrség egy 48 éves nő megerőszakolásáról számolt be. Az eset január 9-én történt, az elkövetők fekete hajúak voltak, 25 és 45 év körüliek, nem beszéltek németül. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Fő, hogy tanuljon németül

A Westfalen-Blatt január 13-án adta hírül, hogy négy év börtönre ítélték azt a húszéves szomáliai férfit, aki megerőszakolt egy 88 éves nyugdíjas asszonyt. A menedékkérő 2013-ban érkezett Németországba, egy menekültszállón lakott. Több ízben megpróbált nőkkel ismerkedni, szexuális kapcsolatot létesíteni. 2015 nyarán kerékpárral Porta Westfalicába tartott. Az egyik házban meglátott egy idős asszonyt. Bemászott a nyitott fürdőszobaablakon, és megerőszakolta áldozatát. Az ítélet indoklása szerint a herfordi bíróság azért ítélte négy év börtönre a szomáliai menedékkérőt, hogy a börtönben gyógykezelhessék, és német nyelvtanfolyamra járhasson.

Feltűnő aranylánc

Mönchengladbachban egy 15 éves tinédzsert erőszakoltak meg a Köztársaság terén – adta hírül a Bild. A férfi a lányt hosszú ideig követte, megvárta, míg bevásárolt a szupermarketben, majd megfenyegette és megerőszakolta. Az áldozat személyleírása alapján egy 19 év körüli, külföldi akcentussal beszélő, szakállat és egy feltűnő aranyláncot viselő férfit keresnek.

Gyermekfelügyelet

Irtózatos gyanú: egy befogadótáborban megerőszakoltak egy hároméves kislányt.

A feljelentés január 12-én érkezett a rendőrségre. A gyanúsított egy 35 éves pakisztáni menedékkérő, akit előzetes letartóztatásba helyeztek. Az eddigi információk szerint 21 óra 15-kor a mausegatti menekültszállón veszekedés tört ki. A gyanú szerint az egyik lakó megerőszakolt egy hároméves szír kislányt, miközben a gyermek édesanyja vacsorát készített a konyhában.

Nagyüzem a rendőrségen

Ugyancsak januárban számolt be a Bild arról a hamburgi tüntetésről, ahol mintegy 200 tüntető demonstrált a szexuális bűncselekmények büntetési tételeinek szigorításáért. Hamburgban ugyanis egyetlen hét leforgása alatt több súlyos szexuális bűncselekményre is fény derült.

Egy részeg afrikai menedékkérő a mentőtisztet molesztálta a mentőautóban, miközben a detoxikálóba szállították. Egy 22 éves afgán ököllel egy tízéves kislány arcába vágott. Amikor kiért a rendőrség, körülbelül kétszázan ott teremtek, és fenyegetőzni kezdtek.

Egy 22 éves szír férfi öngyilkossággal fenyegetőzött, mert nem utaltak ki neki önálló lakást. Két másik szír férfi (45 és 21 évesek) leköpött és szidalmazott egy biztonsági őrt. Nem sokkal később egy 34 éves nő hívta a rendőrséget, mert két férfi megerőszakolta… Egy tízéves kislányt pedig az iskolaudvaron molesztált egy migráns.

A lista nem teljes, de még így, töredékesen is elborzasztó: jól mutatja, hogy Németországban már senki sem érezheti magát biztonságban. Nem kell, hogy éjszaka legyen, nem kell, hogy fesztivál legyen. Áldozatul eshet kisgyermek, tinédzser és idős asszony, fiú és lány, bevásárlás közben, a játszótéren, a vasútállomáson, az iskolaudvaron, a saját házában, vagy a villamosmegállóban.

Magyarország jelenleg még a béke szigete. Adjunk hálát érte, és tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy elkerüljön minket ez a tatárjáráshoz, törökdú­láshoz fogható veszedelem.

Hernádi Zsuzsa