Még mindig keresik a tavaly eltűnt Balázs Tibor Attilát
2012-08-09 13:05:27
Csere Zsuzsa

Balázs Tibor Attila 1991. 08. 22-én született Marosvásárhelyen. Élete első tizenkilenc évét otthon, Nyárádszeredában szüleivel, nagyszüleivel és kisöccsével töltötte. Középiskolai tanulmányait is szülővárosában végezte, majd, szüleit idézve: „…jobb életre vágyva itthagyta szüleit és öccsét és elment Magyarországra 2010 októberében”.

Attila talált is munkát, majd, miután „még 13-át sem kapta meg” annak a fizetésnek, amit megígértek neki, új munkahelyet keresett és talált. Édesapja szerint már „ki tudta volna fizetni házbérét és lett volna még kajára és zsebpénzre”.

„A fiam hangját utoljára 2011. július 27-én hallotam utoljára, amikor én készültem ki hozzá”- folytatódik a szomorú vallomás.

Attila eltűnésének ideje és helye: 2011. július 29. este nyolc és kilenc óra között Budapest VIII. Kerülete, ahol munkatársa látta őt utoljára. „Az albérleti lakására haza nem kerül, mert a rendőrség utcai kameráinak felvétele szerint a XIII. Kerületben meg sem jelent.”

Attila eltűnése minden családtagot, barátot, rokont és „falubelit” megdöbbentett főleg azért mert Őt mindenki tisztelettudó, becsületes, kissé visszahúzódó, de kedves, rokonszenves fiatalembernek ismerte.

Abban a hitben, hogy Attila eltűnése nem „történhetett” úgy meg, hogy valaki ne tudna róla, a család kéri mindenki segítségét abban, hogy Attila eltűnésének hírét világgá kürtölje, főleg magyarországi, budapesti ismerősei körében ismertesse meg Attila történetét és fényképét és bármilyen hasznos információval segítse akár a rendőrség munkáját, akár (és főként!) a családja szenvedésének enyhítését, megszűntetését.

A hasznos információkat kérik a [email protected] címre eljuttatni.


balazsattila


A rendőrség akkori felhívása:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága közigazgatási hatósági eljárást folytat a fotón látható 20 éves, Balázs Tibor Attila eltűnésének ügyében.

A férfi 168 centiméter magas, normál testalkatú, kék szemű, rövid, szőke hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 236-2800/139-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 7.30-16.00, p:7.30-13.30), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikéndigitalstand25

ADemokrata_www.demokrata.hu

BM-kicsi


mentsver


k_aurusEseménynaptár
<
>
<
>