Jelenlegi hely

3-as metró

Mozgó terelések a 3-as metró vonalán

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A 3-as metróvonal jövő hónapban kezdődő felújításához kapcsolódóan hétfőtől, várhatóan november 5-ig, időszakos „mozgó terelések” lesznek a pótlóbuszok közlekedését segítő forgalomtechnikai eszközök telepítése miatt - közölte a BKV Zrt. vasárnap az MTI-vel.

Társadalmi egyeztetés a felújításról

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) társadalmi egyeztetésre bocsátja a 3-as metróvonal felújításának első üteme idejére kidolgozott forgalmi rendet bemutató mobilitási tervét. A metrópótlás az északi szakaszon, Újpest és a Lehel tér között november elejétől várhatóan egy évig tart, ekkor a szerelvények csak Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekednek.

Október 31-ig megkezdődhetnek a munkálatok

Fotó: MTI, archív

Nagy valószínűséggel október 31-ig megkezdődhetnek a 3-as metróvonal felújítási munkálatai - közölte Tarlós István főpolgármester pénteken budapesti sajtótájékoztatóján.

Panaszt tesz a Párbeszéd

Fotó: MTI, archív

A Párbeszéd Magyarországért panaszt tesz a BRFK-nál, mert a rendőrség elutasította korábbi feljelentésüket, amelyet a 3-as metró meghibásodása miatt tettek.

Megerősítették a metrók ellenőrzését

Fotó: MTI, archív

A Metrovagonmas megerősítette a 3-as metróvonalon futó felújított szerelvények üzemeltetés alatti ellenőrzését - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.