Jelenlegi hely

abortusz

Így kell gendervitát nyerni

Képernyőfotó: YouTube.com, szerk.

A logikai érvelés koronázatlan amerikai királya, Ben Shapiro minden előadása végén azt kéri, először azok tegyenek fel neki kérdéseket, akik nem értenek vele egyet, “mert így izgalmasabb”. A próbálkozók persze egymás után kényszerülnek a vitákban alulmaradva elkullogni, de nem adják fel.

Soros írországi életellenes szervezete visszaküldheti a pénzt

Fotó: MTI, archív

THE IRISH TIMES

Az Ír Családtervezési Társaság (IFPA) tárgyal arról, hogy visszaküldi azt a 150 ezer dollárt (127.449 euró), amelyet George Soros Nyílt Társadalom Alapítványától kapott, mert a támogatás ellentétes Írországnak a politikai finanszírozásra vonatkozó törvényével, jelenti a vezető írországi napilap.

Az abortuszellenes elnök

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Egy évvel Donald Trump megválasztása után amerikai életvédelmező csoportok méltatják az elnököt azért, amit eddig a meg nem született gyermekek és édesanyjuk védelmében tett - írja a Breitbart News

Az ír katolikusok is készülnek

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Miután október elején nagyjából egymillió lengyel katolikus imádkozott rózsafüzért hazájuk határán, most az ír hívők készülnek hasonlóra, tudhatjuk meg a Catholic Herald weboldaláról.

Soros lánya 500 ezer dollárt ad abortuszsegítésre

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

LIFE NEWS

George Soros jól ismert mint olyan ember, aki sokat adakozik a Planned Parenthood és egyéb abortuszpárti csoportoknak, kezdődik az életpárti portál cikke a globális felforgatóról.