Jelenlegi hely

Ahmed H.

A Soros-szervezetek felsorakoztak

Fotó: MTI, archív

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke szerint „a Soros György által fizetett NGO-k vagy álcivilek” felsorakoztak a terrorcselekmény elkövetésével vádolt Ahmed H. mögött.

Ellentmondásokba keveredett Ahmed H.

Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Többször is ellentmondásba keveredett vallomása során Ahmed H. az ellene a röszkei közúti átkelőnél 2015 őszén történt tömegzavargás ügyében folyó, megismételt elsőfokú eljárás hétfői tárgyalási napján a Szegedi Törvényszéken.

Új elsőfokú eljárás Ahmed H. ügyében

Fotó: MTI, Balogh Zoltán, szerk.

Törvénysértő volt, hogy a Szegedi Ítélőtábla hatályon kívül helyezte a röszkei közúti átkelőnél 2015 őszén történt tömegzavargás ügyében első fokon terrorcselekmény miatt elmarasztalt Ahmed H. ítéletét és új elsőfokú eljárást rendelt el - mondta ki a Kúria kedden kihirdetett határozatában.

Ahmed H. a Soros-hálózat embere

Fotó: MTI, archív

A tavalyelőtti röszkei támadásban részt vevő Ahmed H. minden jel szerint "valójában a Soros-szervezetek embere, és azért lobbiznak ilyen keményen, hogy kiszabadítsák, mert hozzájuk tartozik" - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn Budapesten újságíróknak nyilatkozva.

Újraindult Ahmed H. tárgyalása

Fotó: MTI, archív

Elkezdődött a röszkei közúti átkelőnél 2015 szeptemberében történt tömegzavargás miatt terrorcselekmény elkövetésével vádolt, Cipruson élő szír férfi ügyének megismételt elsőfokú tárgyalása hétfőn a Szegedi Törvényszéken.