Jelenlegi hely

Alstom

Augusztusig meghosszabbították a nyomozást

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Augusztus 3-ig meghosszabbította a nyomozást az Alstom-ügyben a Legfőbb Ügyészség - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség az MTI érdeklődésére hétfőn.

A Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz az Alstrom-ügyben

Az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) büntetőjogi ajánlása nyomán a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) teljes körű nyomozást folytat az Alstrom-ügyben - tájékoztatta a KNYF csütörtökön közleményben az MTI-t.

Még mindig egymást érik a korrupciós ügyek a baloldalon

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz-KDNP szerint a baloldal minden idők legkorruptabb kormányzását követte el, és még mindig egymást érik az olyan korrupciós ügyek, amelyekben a baloldal érintett.

Aggályosak a metrókocsik beszerzésének körülményei

Fotó: MTI/Illyés Tibor, archív, illusztráció

Az Alstom metrókocsik 2006-os közbeszerzését vizsgáló ideiglenes fővárosi bizottság jelentésében aggályosnak és jogszerűtlennek tartja a beszerzés egyes eljárásait - mondta el a testület elnöke hétfőn budapesti sajtótájékoztatón.

Karácsony előtt elkészülhet az Alstom-jelentés

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Várhatóan még karácsony előtt elkészíti jelentését az Alstom metrókocsik 2006-os közbeszerzését vizsgáló ideiglenes fővárosi bizottság, amely kedden Demszky Gábort hallgatta volna meg, de a volt főpolgármester nem jelent meg a testület ülésén - nyilatkozta a grémium elnöke az MTI-nek.