Jelenlegi hely

Bakondi György

A kormányt kötelezi a választók döntése

Fotó: MTI, archív

A kormányt kötelezi a választók döntése - jelentette ki az illegális bevándorlás témájáról szólva M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában Bakondi György, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója.

Visszafordíthatatlan folyamatok indulnának

Fotó: MTI, archív

Visszafordíthatatlan és káros folyamatokat indítana el a kvótarendszer elfogadása, de erre csak akkor kerülhet sor, ha a kormány nem folytathatná a munkáját - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.
 

Leírás a hatóságok félrevezetéséről „civilektől”

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A hatóságok félrevezetéséről, az uniós és tagállami határvédelmi biztonsági rendszer kijátszásáról adnak tanácsokat az illegális migránsoknak egy német - Soros György által támogatott - civil szervezet leírásában - közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

A jelenlegi rendszer állja a sarat

Fotó: MTI, archív

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint jelentős növekedés tapasztalható a görög szigetekre érkező migránsok számában.

Aggodalomra ad okot az ENSZ álláspontja

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint aggodalomra ad okot az ENSZ migrációval kapcsolatos javaslatcsomagjának hétfői megjelenése, annak a várható tartalma miatt.