Balaton

Folytatódik a strandfejlesztési program

Kategória: 
Fotó: MTI (archív, illusztráció)

Folytatódik  a strandfejlesztési program, a most induló második ütemben megújulhatnak 1-1 milliárd forintból a dunakanyari és a Tisza-tavi, és további 3 milliárd forintból a balatoni szabadstrandok - jelentette be a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója csütörtökön a kisoroszi Szigetcsúcson, sajtótájékoztatón.

Minden évszakban Balaton

Kategória: 

Bemutatták a Balaton-parti boros és gasztronómiai kínálatot felvonultató Balatoni vadásznapló című turisztikai filmet. A hangulatos képsorok egyúttal arra is felhívják a figyelmet, hogy a magyar tenger ma már minden évszakban kiváló úti cél lehet, mivel számos minőségi vendéglátóhely kínálja szolgáltatásait az őszi-téli hónapokban is. 

Ilyen volt a balatoni nyár

Kategória: 

Pandur Ferenc, az Alsóörsi Strandfürdő intézményvezetője lapunknak elmondta, véleménye szerint a balatoni strandok többségén nem kerül annyiba a felnőtt belépőjegy, mint bármelyik budapesti fürdőben. A strandüzemeltetőknek idén igazán elégedettek lehetnek az időjárással, hiszen számukra az az ideális, ha legalább a júliusi-augusztusi időszakban kánikula van.

Oldalak