Jelenlegi hely

Bécs

Harminc migráns vert meg osztrákokat

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A két osztrák férfi épp kutyát sétáltatott Bécs Praterstern nevű megállója körül, amikor 30 afgán lecsapott rájuk - írja az Origo.
 

Rendőrre támadt egy afgán férfi Bécsben

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Paprikaspray-vel lefújt egy osztrák rendőr egy afgán férfit, aki a bécsi Heldenplatzon megpróbálta őt kirángatni az autójából.
 

Innen pár száz kilométerre ez a valóság

Képernyőfotó: ECHO TV YouTube-csatornája

A videóban be akartam mutatni, hogy mivel jár az, ha a migrációs folyamat elkezdődik. Mi még abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy dönthetünk úgy, hogy köszönjük szépen, ezt nem kérjük, de ha egyszer ez a folyamat beindul, akkor nem lehet megállítani – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter az ECHO TV Bayer show című műsorában. Lázár János hozzátette: végigmentem az utcán, és az volt az érzésem, hogy itt nem a bécsiek irányítanak már.

Újabb késelés Bécsben

Fotó: shutterstock.com, illusztráció, szerk.

Szombat délután újabb támadás történt Bécsben, a Brigittenau városrészben. Egy ember súlyosan megsérült – írta meg a 888.hu.

Az osztrákok többsége igazat ad Lázárnak

Képernyőfotó: Lázár János Facebook-oldala

Lázár János bécsi videója nem csak itthon kavart nagy port, hanem Ausztriában is. Az egyik osztrák portál ma megkérdezte az olvasóit, hogy valóban veszélyesnek látják-e Bécset. A szavazók kimagasló hányada a Miniszterelnökséget vezető miniszternek ad igazat.