Jelenlegi hely

Benjamin Netanjahu

Bizottság vizsgálhatja a Soros-szervezetet

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Benjamin Netanjahu azzal vádolta meg a Soros György által pénzelt Új Alapítvány Izraelért (ÚIF) nevű szervezetet, hogy Ruanda kormánya miattuk mondta le az afrikaiak befogadását ígérő egyezséget - írja az OrigoYnetnews.com cikkére hivatkozva.

Soros keze az Izrael–ENSZ-ügyben is?

FRANKFURTER ALLGEMEINE ZEITUNG

Válasz a címben feltett kérdésre: hogyne! És ezt nem akárki, hanem a vezető német lap, a Frankfurter Allgemeine Zeitung állítja.

Izrael is kiléphet az ENSZ-megállapodásból

Fotó: Wikimedia Commons, illusztráció

Az izraeli miniszterelnök bejelentette hétfőn késő este, hogy felfüggeszti az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságával (UNHCR) alig néhány órával korábban megkötött megállapodásának végrehajtását - írja a hirado.hu.

Vucic köszönetet mondott Orbán Viktornak

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Aleksandar Vucic szerb köztársasági elnök megköszönte hétfőn Orbán Viktor miniszterelnöknek azt a támogatást, amelyet a magyar kormány nyújtott a szabadkai zsinagóga felújításához.

Soros bosszúja?

Fotó: MTI, archív

SPUTNIK NEWS

Az orosz Sputnik News számtalan szolgálatának (angol, francia, portugál…) honlapjára került fel e cikk, amely úgy kezdődik, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök a jelek szerint áldozatul esett George Soros lejáratókampányának, mondta Avigdor Eskin jeruzsálemi politikai elemző a Sputniknak.