Jelenlegi hely

Benjamin Netanjahu

Soros bosszúja?

Fotó: MTI, archív

SPUTNIK NEWS

Az orosz Sputnik News számtalan szolgálatának (angol, francia, portugál…) honlapjára került fel e cikk, amely úgy kezdődik, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök a jelek szerint áldozatul esett George Soros lejáratókampányának, mondta Avigdor Eskin jeruzsálemi politikai elemző a Sputniknak.

Soros meghazudtolta Netanjahut

Fotó: MTI, archív

HAARETZ

Tegnap ismertettük szintén ezen angol nyelvű izraeli lap nyomán, hogy egy vasárnap tartott ottani kabinetülésen Benjamin Netanjahu miniszterelnök azzal vádolta George Soros „zsidó milliárdost”, hogy ő áll a tiltakozó kampány mögött, amelyet azért indítottak, mert Izrael több ezer afrikai menedékkérőt akar deportálni.

Netanjahu: Soros áll a kampány mögött

Fotó: MTI, archív

HAARETZ

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök ma egy kabinetülésen azt mondta, hogy George Soros, „a zsidó milliárdos” áll a tiltakozó kampány mögött, amelyet azért indítottak, mert Izrael több ezer afrikai menedékkérőt akar deportálni.

Találkozott Putyin és Netanjahu

Fotók: ShutterStock.com, illusztráció

A sobibori lágerfelkelés 75. évfordulóján megrendezett moszkvai kiállítás alkalmából tárgyalt egymással a közel-keleti helyzetről és a kétoldalú viszonyról hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök és Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő.

Izrael a migránsoknak: repülőjegy vagy börtön

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Izrael egyértelmű választási lehetőséget kínál az országban tartózkodó, több tízezer afrikai migránsnak: vagy március végéig távoznak, vagy börtönbe kerülhetnek - olvasható a The New York Times cikkében.