Jelenlegi hely

Berlin

Migránsgyerekekkel van tele az iskola

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Egy berlini általános iskolában olyan erőszakosak a diákok, hogy immáron biztonsági őrök felügyelnek a rendre - írja a német Der Westen honlapja.
 

Nő a szexuális bűncselekmények száma

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Csaknem megduplázódott a berlini közösségi közlekedési vállalat (BVG) járművein történt szexuális bűncselekmények száma tavaly az egy évvel korábbihoz képest - jelentette hétfőn a BZ című helyi lap.

Berlinben tart előadást Orbán Viktor

Fotó: MTI, archív

Az Axel Springer kiadó által szervezett gazdasági csúcstalálkozón tart előadást Orbán Viktor szerdán Berlinben - erősítette meg a Blikknek a miniszterelnök sajtófőnöke.

“Merkel kezén szárad a fiam vére”

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az a lengyel asszony, akinek a fia az egy évvel ezelőtti, berlini terrortámadás első halálos áldozata volt, Angela Merkel német kancellárt hibáztatja fiatalember haláláért, és azt állítja, az ő “kezén szárad a fiam vére” - írja a Breitbart London.

Terroristákat fogtak Berlinben

Fotó: Shutterstock illusztráció

Razziát tartottak csütörtökön Berlinben feltételezett iszlamista terroristáknál - írta a BZ című helyi lap a hírportálján. A berlini tartományi legfőbb ügyészség szóvivője megerősítette az értesülést, és elmondta, hogy egyebek között állam elleni súlyos bűncselekmény előkészítésének gyanúja miatt folytatnak eljárást.