Jelenlegi hely

bm

Megkapták az idei első emelt fizetést

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A napokban érkezett meg az idei első emelt fizetés a hivatásos állomány tagjainak bankszámlájára - jelentette be a belügyi és a honvédelmi tárca államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Cáfol a BM – Vona ismét árnyékra vetődött

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Senki, még a nemzetközi védelembe vett emberek sem „úszhatják meg” a felelősségre vonást, ha bűncselekményt követnek el. Kiutasítják őket az országból vagy börtönbe kerülnek - közölte a Belügyminisztérium (BM) hétfőn az MTI-vel.

Nem biztosítanak lakást a menedékkérőknek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A magyar kormány és a Belügyminisztérium (BM) nem biztosít lakást Magyarországon a nemzetközi védelemben részesülőknek és menedékkérőknek - szögezte le a BM hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A határvédelem felkészült a megerősített jogi határzár életbe lépésére

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Belügyminisztérium szerint a határvédelmi szervek felkészültek a megerősített jogi határzár március 28-ai életbe lépésére, a végrehajtáshoz szükséges személyi és tárgyi feltételek biztosítottak.

A helyszíni szemle alapján nem feszítették fel a Jobbik irodáit

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A helyszíni szemle elsődleges megállapításai szerint nem volt nyoma erőszakos felfeszítésnek a Jobbik irodáin a képviselői irodaházban - tudatta a Belügyminisztérium (BM) hétfőn közleményben az MTI-vel.