bölcsőde

Nagyívű bölcsődei fejlesztések

Kategória: 
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar családpolitika fontos eleme a munka és a család egyensúlyának támogatása. Ehhez kapcsolódik a bölcsődék megerősítése is, amiért több intézkedést tett már a kormány - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjének írásbeli kérdésére válaszolva. 

110 milliárd forint bölcsőde- és óvodafejlesztésekre

Kategória: 
Fotó: T. Szántó György/Demokrata, archív

A kormány 110 milliárd forintot tudott előirányozni bölcsőde- és óvodafejlesztésekre, a beruházások egy része már megvalósult vagy megvalósítás alatt áll - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírteleken.

Jövőre több mint 36 milliárd forint jut a bölcsődékre

Kategória: 
Fotó: MTI, archív, illusztráció

Jelentősen emelik a bölcsődék finanszírozását jövőre. A 2018-as költségvetésben két és félszer akkora összeg áll majd rendelkezésre: az idei 16,5 milliárd forinthoz képest 36,6 milliárd forint - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumánakcsalád-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára Budapesten, a Ringató egyesület családi napján.

Oldalak