Jelenlegi hely

Botka László

Vesztegetés gyanúja miatt nyomoznak

Fotó: MTI, archív

Vesztegetés gyanúja miatt nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség Botka László és társai ellen hivatalos személyeknek ingyen juttatott parkolóbérletek miatt - mondta Szabó Bálint, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője hétfőn a Gyulai Járásbíróság épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Botka "belefulladt korrupciós ügyeibe"

Fotó: MTI archív

 

Lemondásra szólította föl Botka László szegedi polgármestert Szabó Bálint, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetője szerdán a Szegedi Törvényszék épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Értékelés a süllyedő hajóról

Fotó: MTI, archív

Az MSZP elnöke szerint döntéseik helyesek voltak, csak a külvilág nem fogadta őket megfelelően.

Ma is Gyurcsány a baloldal vezére

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Nyolc évvel azután, hogy Gyurcsány Ferenc "botrányos, sikertelen, államcsődhöz vezető kormányzás után" távozott a miniszterelnöki székből, ma is ő a baloldal vezére - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője az M1 aktuális csatornán azt kommentálva, hogy Botka László lemondott az MSZP miniszterelnök-jelölti tisztségéről.

Molnár Gyula Botka bölcsességét méltatta

Fotó: MTI, archív

Botka László nagy politikai bölcsességről tett tanúbizonyságot, amikor lemondott az MSZP miniszterelnök-jelöltségéről, mert belátta, hogy a személye lehet az akadálya az ellenzéki megállapodásnak - jelentette ki a magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke kedden, a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.