Jelenlegi hely

Botka László

Botka Szent István intelmeiről szónokolt

Fotó: MTI, archív

- Vissza kell térnünk Európához, Szent István király intelmeihez - jelentette ki a szegedi polgármester vasárnap a Tisza-parti városban.

Botka ígéretet tett

Az “európai szintű önkormányzati rendszer helyreállítását” ígérte az MSZP jövő évi parlamenti választási győzelme esetén a párt miniszterelnök-jelöltje szerdán Siófokon.

Rendőröket vesztegetett meg?

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Szabó Bálint jogász szerint Botka László szegedi szocialista polgármester hivatali vesztegetés gyanújába keveredett, rendőri vezetőket vesztegethetett meg.

Derbi a roncstelepen

Fotó: MTI, archív

„A csapatkapitány és a szövetségi kapitány is a helyén van, és lesz/van taktika és stratégia arra, hogy amikor kifutunk a pályára, ne legyen kétség, hogy a meccs nyerhető. Én pedig azt ígérem, hogy többet nem fog veszekedés kihallatszani az öltözőből!” Molnár Gyula szocialista pártelnök minapi Facebook-bejegyzését akár drámainak is mondhatnánk, de a tragikomikus alighanem alkalmasabb kifejezés. Az elmúlt hetekben ugyanis hatalmas rendetlenség, káosz látszik a hazai politika baloldali térfelén, és továbbra sem világos, lesz-e ebből megegyezés, közös lista, egyeztetett jelöltállítás.

Kijártuk az önvédelem iskoláját

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Kemény időket él az ország, támadják kívülről és támadja belülről a globalizmus ötödik hadoszlopa, amely nem nemzetben és hagyományokban, hanem az Egyesült Európában gondolkodik. Hogyan tartsuk meg önmagunkat, és hogyan használjuk ehhez az egyébként látványosan gyarapodó erőnket? Erről beszélgettünk Boross Péterrel, Magyarország volt miniszterelnökével.