Jelenlegi hely

Botka László

Most lehull a lepel

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata

Úgy tűnik, a „ki az igazi ellenzék” versenyt szerintük az dönti el, melyikük a hangosabb, melyikük gyűlöli jobban a Fideszt, melyikük agresszívabb. Épp ezért egyre hangosabbak, egyre agresszívabbak, egyre képtelenebb vádakat fogalmaznak meg, egyre erősebb a Fidesz és az Orbán Viktor elleni gyűlöletkampány. Ebből viszont alkotás, országépítés nem tud kikerekedni. Annak alapja ugyanis az összefogás, az együttműködés, a határozottság – mondta a Demokratának Kósa Lajos, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője.

Czeglédy Csaba „a két nagy halat” védte

Fotó: MTI, archív

A Fidesz szerint a baloldal azért állt egy gyerekeket, diákokat átvágó, adócsaló ügyvéd mögé, mert ő az egyik bizalmi emberük és már sok piszkos ügyben állt a rendelkezésükre.

Vakvágányra futott a miniszterelnök-jelölt kampánya

A Nézőpont Intézet elemzése szerint a szocialista párt mostanra lényegesen rosszabb helyzetben van, mint időarányosan ugyanekkor a 2014-es választás előtt, és Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének első fél éve „egyértelmű kudarc”.

Tudott-e Botka László Czeglédy Csaba „üzelmeiről”?

Fotó: MTI, archív

A Fidesz számos kérdésre várja a választ az MSZP-től Czeglédy Csaba, őrizetbe vett szocialista politikussal kapcsolatban, egyebek közt arra kíváncsi, tudott-e Botka László miniszterelnök-jelölt a politikus „üzelmeiről”.

A DK koncepciós perről beszél

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció (DK) szóvivője koncepciós pernek tartja a Sukoró-ügyben lefolytatott eljárást.