Jelenlegi hely

brüsszel

Lázár: mi nem megszervezzük a bevándorlást, hanem megállítjuk

Fotó: MTI, Mohai Balázs

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt tartja a brüsszeli vita legfontosabb eredményének, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány megvédte az ország érdekét.

A kormányfő megvédte Magyarországot

Fotó: MTI, Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A Fidesz-frakció szerint Orbán Viktor miniszterelnök megvédte a magyarokat és Magyarországot az Európa Parlament ülésének szerdai vitáján, míg a magyar baloldali politikusok újra a hazájukat támadták - mondta Halász János, a képviselőcsoport szóvivője. A politikus felháborítónak nevezte, hogy az Európai Bizottság a legmagasabb szinten fogadja Soros Györgyöt, azt a "pénzügyi spekulánst", aki "mások életének tönkretételével szerzi a vagyonát". 

Fidesz: Soros intenzíven lobbizik Brüsszelben

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint az elmúlt hetekben Soros György leplezetlen módon „intenzív lobbitevékenységbe kezdett” Brüsszelben.

Orbán Viktor felszólal az EP szerdai plenáris ülésén

Orbán Viktor miniszterelnök felszólal szerdán az Európai Parlament brüsszeli plenáris ülésén a magyarországi helyzetről szóló napirendi pont keretében - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden az MTI-vel.

Kormány: Brüsszel veszélyezteti az adócsökkentés politikáját

Brüsszel egyre nagyobb szeletet kíván kihasítani magának a magyar adópolitikából, amivel veszélyezteti a magyar gazdaságpolitika eddig elért eredményeit, és a magyar családoknak, valamint gazdasági szereplőknek is adóemeléseket okozhat - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján.