Jelenlegi hely

brüsszel

A baloldal szembemegy az emberek akaratával

Budai Gyula szerint mára egyértelművé vált, hogy a baloldal szembemegy az emberek akaratával, amikor a migráció kérdésében „kész átadni Brüsszelnek az irányítást, kész lebontani a kerítést és végrehajtani az unió által meghatározott kvótát”. A fideszes országgyűlési képviselő erről vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján beszélt.

Marokkói állampolgár volt

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Egy 36 éves marokkói állampolgárságú férfi volt az előző esti brüsszeli merényletkísérlet elkövetője, aki nem szerepelt szélsőségesként a rendőrség nyilvántartásában - tudatta szerdán Eric Van Der Sypt, a belga szövetségi ügyészség szóvivője.

Merényletkísérlet Brüsszelben

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

A belga terror-elhárítás még nem állapította meg a személyazonosságát annak a férfinek, aki tegnap több robbanószerkezetet is működésbe hozott egy brüsszeli vonatállomáson - írja a Reuters.

Aki nem lép egyszerre

Fotó: MTI, archív

Olyan javaslat született nemrég német kormányzati körökben az unió számára, amelyet mintha Magyarországra szabtak volna. A hazai ellenzék azt kiáltotta: na végre! A jobboldali szavazók viszont úgy érzik, egyre erőszakosabban zsarolja, fenyegeti a brüsszeli elit a magyarokat.

Fidesz: Brüsszel nyíltan pártfogol egy terroristát

A Fidesz értékelése szerint a Soros-szervezetek, Brüsszel és a szocialisták nyíltan egy terrorista oldalára álltak.