Jelenlegi hely

brüsszel

Brüsszel tovább élezi a feszültséget

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq, illusztráció

Olybá tűnik, mintha Brüsszel tovább szeretné élezni a feszültségeket, és nem a megoldást keresné magyar ügyekben - nyilatkozta Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szombaton az Origo hírportálnak.

Autós üldözés, lövöldözés Brüsszelben

A belga rendőrség a brüsszeli Molenbeek negyedben autós üldözés után rálőtt egy gépkocsira, amelynek sofőrje utóbb azt állította, hogy robbanószer van nála, ennek azonban semmi nyomát nem találták a tűzszerészek - közölték a hatóságok kedd este.

Brüsszel kész együttműködni

Amennyiben az áthelyezésre vonatkozó uniós megállapodást jelenleg elutasító tagállamok változtatnak álláspontjukon, az Európai Bizottság készen áll arra, hogy együttműködjön velük fennálló aggályaik kezelése érdekében - jelentette ki Dimitrisz Avramopulosz migrációs politikáért felelős biztos Brüsszelben szerdán.

Nincs vesztegetni való idő

Fotó: MTI, archív

Nincs vesztegetni való idő az Európát érintő migrációs válság megoldásában, a brüsszeli tehetetlenség veszélybe sodorja az embereket - jelentette ki Szijjártó Péter az uniós külügyminiszterek hétfői tanácskozása után.

Hazug dezinformációs kampány folyik

Fotók: MTI, archív, szerk.

A Fidesz szerint a felsőoktatási törvénnyel kapcsolatban hazug dezinformációs kampány folyik, amihez Brüsszel és a szocialisták is asszisztálnak.