Jelenlegi hely

Budapest

Mégsem zár be a Soros-iroda?

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Megszólalt a Nyílt Társadalom Alapítványának (OSF) budapesti irodájának bezárásával kapcsolatban Csontos Csaba, az alapítvány szóvivője: kiderült, nem született még hivatalos döntés a berlini költözésről, sőt akármi lesz, ugyanúgy érkezik a pénz a hazai álcivil szervezeteknek - írja az Origo.
 

Bezár a budapesti Soros-iroda

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Bezárja budapesti irodáját Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa (OSF) - írta honlapján a Die Presse című osztrák napilap az OSF New York-i központjára hivatkozva. Az alapítvány ezzel egy időben úgy döntött, hogy nyáron Berlinben nyitja meg kapuit.

A vadmentő munka is bemutatkozik

Fotó: MTI, Kovács Attila

A Fővárosi Állat- és Növénykertben zajló vadmentő munka is bemutatkozik a intézmény Föld napi rendezvényén, a csütörtöktől vasárnapig tartó Föld Fesztiválon.
 

Ők is Budapestet választották

Magyarországon forgatott videoklipet Oroszország legnépszerűbb punkzenekara.

Szombaton törni-zúzni akarnak Budapesten

Fotó: MTI/Mónus Márton

Gulyás Márton, a Soroshoz köthető hivatásos provokátor felvette a kapcsolatot antifasiszta-anarchista rohamosztagokkal, amelyek egyszer már lángokba borították Hamburgot. Most Budapest következhet. A Ripost információi szerint a szombati nagytüntetésen a csalódott ellenzékiek elkeseredettségét kihasználva fognak törni-zúzni a fővárosban.