Jelenlegi hely

civil szervezetek

A Jobbik elárulta a nemzeti ügyeket

Fotó: MTI, archív

A Fidesz értékelése szerint a Jobbik elárulta a nemzeti ügyeket és még azokat a civileket is támadja, akik kiállnak azokért.

Készül a „magyar tavasz”

Fotók: MTI, archív, szerk.

Azt hinnénk, spontán módon törnek ki tiltakozások az Orbán-kabinet politikája ellen. Mindent a hirtelen keletkező elégedetlenség, felháborodás és harag irányít. Jogos vagy jogtalan? Mindegy. Csakhogy szó sincs erről. A valóságban pontosan megírt terv szerint zajlanak az akciók. Működésbe lépett a „magyar tavasz” ördögi forgatókönyve.

Azért jöttem, hogy megvédjem a hazámat

Fotó: MTI, archív

Bár a liberális Guy Verhofstadt például már Kossuth téri könyvégetéseket is vizionált, Orbán Viktor higgadtan és érthetően védte meg a magyar álláspontot Brüsszelben. A felsőoktatási törvény módosítása és az ügynökszervezetek átláthatóságát célzó javaslat kapcsán főként a George Soroshoz köthető képviselők támadták hazánkat.

Az embercsempészeket a civil szervezeteket segítik

Fotó: MTI, archív

Az embercsempészek a civil szervezetek segítségével juttatják be a migránsokat Európába a Földközi-tengeren - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

Mindig a csőcselék

Fotó: MTI, archív

A Budapest utcáin hangoskodó szélsőliberális csoportok és az őket uszító-felkészítő háttér-agy­trösztök végső célja, hogy társadalmi támogatottság híján szükség esetén erőszaktól sem visszariadva, puccsszerűen megragadják a hatalmat. E jakobinus-bolsevik lelkület és módszertan XX. századi történelmünk során országvesztést és valóságos diktatúrákat eredményezett, Európa-szerte kormányokat buktatott meg, és ma is országokat taszít zűrzavarba.