Jelenlegi hely

civil szervezetek

Nyakkendőadománnyal tiltakoztak Koszovóban

Képernyőfotó: YouTube.com/euronews (deutsch)

Több mint 200 nyakkendővel „cicomázta fel” egy civil szervezet keddre a koszovói miniszterelnöki hivatal kerítését Ramush Haradinaj kormányfő fizetésének megduplázása ellen tiltakozva.

Az utolsó esély

Fotó: MTI, archív

Soros György új stratégiája a vidéki szervezetek megerősítéséről és a helyi közösségek aktivizálásáról szól. A Soros-birodalmat kiszolgáló, hiteltelenné vált ellenzék utolsó esélye, ha civil álruhába bújva megpróbálnak olyan hamis ügyet kreálni, amivel mozgósítani tudják a politikából kiábrándultakat.

Több fronton zajlik a támadás

Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Az, hogy az amerikai külügyminisztérium pénzelni akarja a vidéki ellenzéki, szavai szerint „független” sajtót Magyarországon, Soros György pedig ugyanott Nyílt Társadalom irodákat nyit, már konkrét nemzetbiztonsági fenyegetést jelenthet. Erről beszélgettünk Horváth Józseffel, a katonai elhárítás volt műveleti főigazgató-helyettesével.

Kéz a kézben a DK és a „civil szervezet”

Fotó: MTI, archív

Választási együttműködési megállapodást kötött a Demokratikus Koalíció (DK) és a Magyar Szolidaritás Mozgalom szombaton Budapesten. Az erről szóló megállapodást Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke írta alá az ellenzéki párt összevont választókerületi elnöki és országos tanácsi ülésén.

Az IKSZ a Fővárosi Főügyészséghez fordul

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) a Fővárosi Főügyészséghez fordul közérdekű bejelentéssel, hogy vizsgálják meg, egyes törvénytelenségre, bojkottra buzdító civil szervezetek a civil törvény hatálya alá tartoznak-e.