Jelenlegi hely

cöf

Nemzetközi szimpózium "a népfelség tudományáról"

Fotó:T. Szántó György

Kétnapos nemzetközi szimpóziumot tart a Civil Összefogás Fórum (CÖF)-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a civilitikáról, "a népfelség tudományáról" Budapesten.

Nem költöttek az MVM pénzéből a plakátra

Fotó: MTI, archív

A Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) egy fillért sem költött a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt.-től kapott támogatásból a Gyurcsány Ferencet és Vona Gábort együtt ábrázoló plakátkampány finanszírozására - írta a CÖF-CÖKA vezetősége hétfőn közleményben az MTI-nek.

A Jobbiknak az fáj, hogy szembesítik őket a valósággal

Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) petícióban szólítja fel az Európai Parlament petíciós bizottságát annak kivizsgálására, hogy mely uniós intézmény és vezető felelős a földközi-tengeri humanitárius katasztrófáért, jelentette be tegnap a CÖF jogi kabinetjének vezetője. Ifj. Lomnici Zoltánt kérdeztük.

Reagált a CÖKA a jobbikos vádakra

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az MVM támogatásából politikai plakátolásra egy fillért sem használtunk fel - emelte ki a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.

Ilyen szűkmarkú lenne Soros Gyuri bácsi?

Egyebek mellett hazugsággal vádolta ifjabb Lomnici Zoltánt tegnapi írásában a Soros-támogatott 444.hu. A liberális portál a demokrata.hu Jogunk van az önvédelemhez című írására  – amelyben Lomnici Zoltán nyilatkozott – reagálva fogalmazta meg állításait.