Jelenlegi hely

családtámogatás

Szeretjük a hazánkat

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Szeretjük a saját hazánkat és nem fogjuk átadni azt másoknak - jelentette ki Szijjártó Péter.

Szakértők: családbarát gazdaságpolitika várható

Fotó: hirado.hu, képernyőkép

Az új Orbán-kormány gazdaságpolitikájának központjában az adócsökkentés, az államadósság mérséklése, a versenyképesség és a családtámogatások növelése állhat majd.

Az aranykor krónikája – A családok évei

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

2010 óta korábban soha nem látott mértékben, évről évre nőtt a családok által igénybe vehető kedvezmények száma, és kiszélesedett azoknak a családoknak a köre, amelyek a támogatásokban részesülhetnek. A kormány az elmúlt hét évben megduplázta a családpolitika területére fordított támogatást, amelynek összege idén mintegy kétezermilliárd forint. Ez GDP-arányosan 4,9 százalék, ami a fejlett országok 2,55 százalékos átlagának a duplája.

Nekünk gyerekek kellenek, nem migránsok

Képernyőfotó: Orbán Viktor Facebook-oldala, szerk.

Nekünk több gyermekre van szükségünk, nem pedig migránsokra - mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap Bicskén, ahol az áprilisi parlamenti választást megelőző kampánykörútját folytatva pártja ottani képviselőjelöltje, Tessely Zoltán mellett korteskedett.

Segítik a fiatalok boldogulását

Fotó: MTI, archívum, illusztráció

A fiataloknak lehetőségeket kell kínálni az elhelyezkedésben versenyképes bérekkel, a gyermeknevelésben és családtámogatásokban.