Jelenlegi hely

Czeglédy-ügy

Újabb letartóztatások a Czeglédy-ügyben

Fotó: MTI, archív

Két újabb gyanúsított előzetes letartóztatását rendelte el a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója szerdán a Czeglédy Csaba és társai ellen különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt folyó ügyben - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.

Czeglédy Csabát egy új ügyben tartóztatták le

Fotó: MTI, archív

Párhuzamosan két különösen jelentős értékre elkövetett csalás ügyében elrendelt nyomozás is zajlik a NAV-nál Czeglédy Csaba ellen – írta meg a PestiSrácok.hu.

Kész Zoltánnak válaszolnia kell

Fotó: MTI, archív

Kész Zoltánnak, Veszprém független országgyűlési képviselőjének válaszolnia kell arra, hogy hol van az a pénz, amelyet Czeglédy Csaba, szocialista politikustól kapott a 2014-es választási kampányának finanszírozására  - jelentette ki Budai Gyula országgyűlési képviselő (FIDESZ-KDNP) szerdán, Veszprémben.

Az előzetes letartóztatás meghosszabbítását indítványozták

Fotó: MTI, archív

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványozta Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának három hónappal történő meghosszabbítását - tájékoztatta Szanka Ferenc szóvivő szerdán az MTI-t.

Szoci kampányokba tolták a pénzt Czeglédyék

Fotó: MTI, archív

Szoci kampányokba tolták Czeglédyék az elcsalt adómilliárdokat – a PestiScrácok.hu interjút készített egy védett tanúval.