Jelenlegi hely

Debrecen

Pécsett és Debrecenben is tüntettek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Pécsett civilek, Debrecenben ellenzéki politikusok kezdeményezésére gyűltek össze kormányellenes demonstrálók vasárnap este új választást, szabad sajtót és valódi rendszerváltást követelve.

Általános iskolában kampányol Gyurcsány

Képernyőfotó: dehir.hu

A debreceni iskolába küldött, Gyurcsány Ferenc által aláírt levél arra kéri a címzettet, hogy szavazzon a DK jelöltjére, aki az MSZP, a Párbeszéd és a Szolidaritás támogatását is bírja - írja a dehir.hu.

 

Milák Kristóf világcsúccsal győzött

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Milák Kristóf junior világcsúccsal nyerte a 200 méter pillangót az úszók debreceni országos bajnokságának szerdai nyitónapján.
 

Virágvasárnapi együttlétre várják az embereket

Fotó: MTI, archív

Virágvasárnapi együttlétre várják a történelmi egyházak és az önkormányzat a debrecenieket és a környéken élőket március 25-én - jelentették be a szervezők sajtótájékoztatón a helyi városházán.
 

Elutasítja a "Soros-tervet" a debreceni közgyűlés

Fotó: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor

Elutasítja a "Soros-tervet" és az illegális bevándorlók korlátok nélküli, kötelező, kvóták alapján történő betelepítését a debreceni önkormányzat. A közgyűlés csütörtöki ülésén - mintegy kétórás heves vita után - a fideszes és a jobbikos képviselők szavazták meg a polgármester előterjesztését, az ellenzék nem szavazott, illetve nem vett részt a szavazáson.