Jelenlegi hely

Demokratikus Koalíció

A DK csalástól tart

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Demokratikus Koalíció (DK) arra kéri az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezetet (EBESZ), hogy fordítson különös figyelmet a határon túli magyarok levélben leadott szavazataira. 
 

A DK szerint ők egyesítik a magyarságot

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Demokratikus Koalíció szombaton tartotta kampánynyitó rendezvényét az újbudai Sport11-ben. A „legeurópaibb” párt és a 0%-os Szolidaritás szövetsége az ukránoknak titulált határon túli magyarok elleni uszítás és gyenge poénok kíséretében nyitotta meg a hivatalosan ma kezdődő kampányidőszakot.

A DK Göncz Árpád megállót akar

Fotó: MTI, archív

A DK azt szeretné, hogy az eddig terveknek megfelelően Göncz Árpád egykori köztársasági elnökről nevezzék el a felújítás alatt álló a 3-as metró Árpád hídi állomását.
 

A Gyurcsány-párt jelöltjei Magyarország ellenfelei

Fotó: MTI, Szigetváry Zsolt

A Gyurcsány-párt jelöltjei nem a kormány, hanem Magyarország ellenfelei - reagált a Fidesz szombaton az MTI-nek eljuttatott közleményében Gyurcsány Ferenc (DK) nyilatkozatára.

Bemutatták a DK jelöltjeit

Fotó: MTI, Máthé Zoltán

A Demokratikus Koalíció képviselőjelöltjeit bemutató szombati rendezvényen Gyurcsány Ferenc arra kérte a párt képviselőjelöltjeit, hogy legyenek az Orbán-kormány kérlelhetetlen, ádáz ellenfelei.