Jelenlegi hely

dk

DK: ez figyelmeztetés Orbánnak

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció szerint komoly figyelmeztetés Orbán Viktornak, hogy a vasárnapi Kossuth téri megemlékezésen „kordonok mögött, rendőrökkel és biztonsági szolgálattal körülvéve” mondta el beszédét, miközben a területre belépőket ellenőrizték, az ellene tüntetőket pedig „atrocitások érték”.

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

A DK öt év alatt meg akarja duplázni az orvosok fizetését

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció azt javasolja, hogy öt év alatt emeljék kétszeresére, tíz alatt pedig triplájára az orvosok fizetését.

A DK ismét ígérget

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Demokratikus Koalíció azt ígéri, hogy kormányra kerülve 450 ezerre növeli a felsőoktatásban az államilag finanszírozott helyek számát és minden hallgató számára tandíjmentességet biztosít az első két félévben.

DK: a Fidesz a Gyurcsány-kormány érdemeivel szerezne szavazatokat

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció úgy látja, Orbán Viktor kormányzása alatt „szakadt szét” a legtöbb magyar család, mivel félmillió embert „üldözött” külföldre.