Jelenlegi hely

dk

DK: ez figyelmeztetés Orbánnak

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció szerint komoly figyelmeztetés Orbán Viktornak, hogy a vasárnapi Kossuth téri megemlékezésen „kordonok mögött, rendőrökkel és biztonsági szolgálattal körülvéve” mondta el beszédét, miközben a területre belépőket ellenőrizték, az ellene tüntetőket pedig „atrocitások érték”.

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

Megállapodott a baloldal és a Jobbik

Fotók: MTI, archív, szerk.

Gyurcsány Ferenc büszkén jelentette be Facebook-oldalán, hogy megállapodásra jutottak az ellenzéki pártok.

Fizessen az MSZP és a DK a diákoknak!

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Ha a szocialisták és Gyurcsány Ferenc továbbra is közösséget vállalnak az adócsalás miatt előzetes letartóztatásba helyezett Czeglédy Csabával, akkor itt az ideje, hogy kifizessék a bizalmasuk által megkárosított diákokat - mondta Falusi Vajk, a Fidelitas országos alelnöke budapesti sajttájékoztatóján.

Mélyülő konfliktus

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

Kiszelly Zoltán politológus szerint az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) között „már nemcsak harc, hanem éles háború” van.