Jelenlegi hely

dk

DK: ez figyelmeztetés Orbánnak

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció szerint komoly figyelmeztetés Orbán Viktornak, hogy a vasárnapi Kossuth téri megemlékezésen „kordonok mögött, rendőrökkel és biztonsági szolgálattal körülvéve” mondta el beszédét, miközben a területre belépőket ellenőrizték, az ellene tüntetőket pedig „atrocitások érték”.

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

“Akasztófán látnám őket szívesen”

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A XVII. kerületi Fidesz tegnap a Facebookon tett közzé egy gyűjteményt a kerület MSZP-DK-s önkormányzati képviselőjelöltjének, Kroutil Gyulának korábbi megszólalásairól a Fidesz-szavazókkal és fideszes politikusokkal kapcsolatban. 
 

A választások tisztaságáért aggódik Gyurcsány

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a magyar választási rendszer minden eleme elfogadhatatlanul, tisztességtelenül és drámai módon kedvez a Fidesznek.

Gyurcsány folytatná Széllel

Fotó: illusztráció

A Jobbik állítólag kikosarazta az LMP-t, de a Gyurcsány-párt továbbra is közeledni próbál a zöldekhez.