Echo TV

Szél Bernadettnek le kellene mondania

Kategória: 
Fotó: MTI, archív, illusztráció

Le kellene mondania Szél Bernadettnek az LMP társelnöki pozíciójáról, illetve a parlamenti mandátumát is vissza kellene adnia, mivel átlépett egy határvonalat a kampány idején - jelentette ki Barta János, az LMP önkormányzati képviselője az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politikus hozzátette: ez egy szélsőséges vélemény a párton belül, hiszen a legtöbben békét szeretnének.

A gazdasági növekedésből mindenkinek jutnia kell

Kategória: 
Fotó: Echo TV

Továbbra is 1,8 százalékos hiánnyal tervezünk a jövő évi költségvetésben, a különböző elfogadott módosító indítványok körülbelül 30 milliárd forintot tettek hozzá az eddigi kiadásokhoz, de szerencsére volt olyan módosítás is, ami a bevételi oldaldalon "segített", azaz továbbra is egyensúlyban van a büdzsé - jelentette ki Varga Mihály az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A pénzügyminiszter hangsúlyozta: az infláció mértékén sem kell változtatni, 2,7 százalékkal számolnak 2019-re.

Az egész Európai Unió szovjetizálódik

Kategória: 
Fotó: Echo TV, képernyőkép

Félmillió ember ünnepelte a vesztes horvát válogatottat, miközben a győztes franciák fosztogattak és feldúlták saját városaikat. Trump végig roadshow-zta Európát és Putyint kivéve mindenkit megsértett, miközben ingatag lábakon állt a brüsszeli csókkirály Juncker, a ,,Szerződések Őre”. Ezekről a témákról beszélgettek a Keménymag vendégei, Ambrózy Áron, Vésey Kovács László és Dezse Balázs a PestiSrácok újságírói, illetve Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, az ECHO TV Keménymag című magazinműsorának legutóbbi adásában. 

A külső határok védelme őrzi Schengen vívmányait

Kategória: 
Fotó: Echo TV

Véget kell vetni az Európába érkező tömegek ellenőrizetlen beáramlásának. Ez az egyetlen megoldás, hogy összhangba kerüljön Európa stabilitása és a segítségnyújtás - a többi között erről beszélt Bakondi György az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A külső határok védelme teszi lehetővé a schengeni vívmányok megőrzését - fogalmazott a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. 

Oldalak