Jelenlegi hely

egészségügy

220 milliárd forinttal több jut egészségügyre

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Jövőre 221,7 milliárd forinttal több jut egészségügyre, mint ebben az évben - mondta az egészségügyért felelős államtitkár szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján az Országgyűlés által a múlt héten elfogadott 2018-as költségvetésről szóló törvénnyel kapcsolatban.

A DK szerint Gyurcsány idején jobb volt

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció egyetért Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel abban, hogy „Magyarország egészségügyi teljesítménye nemzetközi téren is figyelemreméltó”.

A DK pluszforrást követel az egészségügynek

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a kormányt, hogy még a nyári törvényhozási szünet előtt biztosítson százmilliárd forintos nagyságrendű pluszforrást az egészségügynek, Kövér László házelnököt pedig arra, hogy „ne hazudozzon világszínvonalú egészségügyről”.

Gyurcsányék csak üzletelni akartak a betegeken

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz véleménye szerint Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció jelenlegi elnökét és a szocialistákat soha nem érdekelte a magyarok egészségügyi állapota, csak üzletelni akartak a betegeken.

Idén és jövőre is 130 ezer forinttal nő a háziorvosi praxisok támogatása

Fotó: MTI, archív

Idén és jövőre is átlagosan 130 ezer forinttal nő a háziorvosi praxisok támogatása - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, budapesti sajtótájékoztatón.