Jelenlegi hely

Egyesült Államok

Trump megfenyegette az illegális bevándorlókat

Az amerikai-mexikói határ újabb falszakasszal való megerősítésével és tömeges kitoloncolással fenyegette meg az illegálisan az Egyesült Államokba belépő, illetve a már ott-tartózkodó bevándorlókat Donald Trump, a Republikánus Párt elnökjelöltje az arizonai Phoenixben helyi idő szerint szerda este elmondott beszédében.

Halálos áldozatokat is követel a hideg

Fotó: MTI/AP/Erie Times-News/Greg Wohlford

Tizenegyre emelkedett szerdáig az Egyesült Államokat napok óta sújtó sarkvidéki hideghullám halálos áldozatainak a száma.

Életbe léphet a beutazási tilalom

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Hatalmas győzelmet könyvelhet el a Fehér Ház azután, hogy helyi idő szerint hétfő délután a Legfelsőbb Bíróság helybenhagyta Trump elnöknek hat, többségében muszlimok lakta országra vonatkozó, átmeneti beutazási tilalmát - olvasható az amerikai Fox News hírcsatorna honlapján.

Nemi erőszakot követett el a kiutasított migráns

Képernyőfotó: FoxNews.com

Nemi erőszak és más bűncselekmények miatt ítéltek el egy mexikói migránst, aki illegálisan tartózkodott az Egyesült Államokban és eleddig hússzor utasították ki az országból - írja a Fox News hírcsatorna honlapja.

Haza kell térniük a haiti menekülteknek

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Közel 60 ezer, jelenleg az Egyesült Államokban élő haiti állampolgárnak kell visszatérnie hazájába 18 hónapon belül, miután a Trump adminisztráció hétfőn bejelentette, hogy megszüntetik a rájuk vonatkozó, 2010-ben életbe lépett átmeneti befogadóprogramot - olvasható a Fox News honlapján.