Jelenlegi hely

emmi

A mentőszolgálat helyzete nemzetstratégiai kérdés

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az Országos Mentőszolgálat helyzete nemzetstratégai kérdés, és a mentődolgozókat jobban meg kell becsülni - mondta az emberi erőforrások minisztere hétfő reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Átfogó iskolafejlesztési program indul

Fotó: MTI, archív

Új, átfogó iskolafejlesztési program indul: 81,2 milliárd forintos forrásból közel 400 település 527 intézménye újul meg - jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hétfőn Budapesten.

Az Erzsébet-alapítvány visszautasítja a vádakat

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány a sajtóban megjelent „téves és félrevezető állításokkal szemben” nem az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) a szervezete, továbbá a sajtóhírekben említett ügyvédi irodának nincs köze az alapítvány gazdálkodásához - írta a szervezet pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Meghosszabbítják a megbízatást

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Miniszteri utasításra legalább egy évvel meghosszabbítják a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatójának megbízatását - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma hétfőn az MTI-vel.

Kiemelten segítik a családalapítás előtt állókat

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A kormány kiemelten segíti a családalapítás előtt álló fiatalokat is - mondta a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár egy budapesti játszótéren tartott sajtótájékoztatóján.