Jelenlegi hely

emmi

Meghosszabbítják a megbízatást

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Miniszteri utasításra legalább egy évvel meghosszabbítják a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium igazgatójának megbízatását - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma hétfőn az MTI-vel.

Kiemelten segítik a családalapítás előtt állókat

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A kormány kiemelten segíti a családalapítás előtt álló fiatalokat is - mondta a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár egy budapesti játszótéren tartott sajtótájékoztatóján.

Háromszoros támogatás

Fotó: MTI, archív

Újabb 250 millió forinttal emelkedik a vidéki és határon túli magyar fesztiválok támogatására szánt összeg az Emberi Erőforrások Minisztériuma jövő évi költségvetésében, jelentette be múlt héten Rétvári Bence államtitkár.

Esélyteremtő programok hét táborban

Fotó: MTI, Varga György

Több mint 17 milliárd forintból valósulhatnak meg esélyteremtő programok az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program részeként hét táborban - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára a fonyódligeti Erzsébet-táborban.

420 ezer forint adókedvezmény

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Jövőre további ötezer forinttal nő a kétgyerekesek családi adókedvezménye, így havonta 35 ezer forint, éves szinten pedig 420 ezer forint marad a két gyereket nevelőknél 2018-ban - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.