Jelenlegi hely

Erzsébet-utalvány

Kézbesítették az utalványok 90 százalékát

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Húsvétig kézbesítették az Erzsébet-utalványok több mint kilencven százalékát a jogosultaknak - közölte a Magyar Posta Zrt. szombaton az MTI-vel.

Jövő héten kezdődik a kézbesítés

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A jövő héten kezdi meg kézbesíteni a nyugdíjasok Erzsébet-utalványát a Magyar Posta - mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Jön a téli rezsicsökkentés

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán számolt be arról, hogy mai kormánydöntések értelmében a nyugdíjasok újabb tízezer forintos Erzsébet-utalványt kapnak, a hideg időjárás miatt megnövekedett gázszámlából pedig minden család 12 ezer forintot írhat jóvá.
 

Célba értek az Erzsébet-utalványok

Fotó: MTI, archív

Lezárul az Erzsébet-utalványok kézbesítése, a hét közepéig mindenki megkapta a juttatást vagy - ha nem volt otthon - az erről szóló értesítőt - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Tájékoztató kampány az Erzsébet-utalványokról

Fotó: MTI, archív

Indul az Erzsébet-utalványokról szóló televíziós felvilágosító kampány hétfőn - jelentette be Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára Budapesten.