Jelenlegi hely

Európai Parlament

Magyar baloldali EP-képviselők is megszavazták

Fotó: MTI, archív

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint szomorú, hogy magyar baloldali európai parlamenti képviselők is megszavazták a „Soros-terv” pontjait.

Soros megtartotta az eligazítást

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

Soros György megtartotta az eligazítást Brüsszelben és az Európai Parlament ennek megfelelően viselkedett, amikor szavazott a felső korlát nélküli kötelező betelepítési kvótáról - erről Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter beszélt péntek este az Echo Tv Mélymagyar című műsorában.

EP-alelnök lett Járóka Lívia

Fotó: MTI, archív

Járóka Líviát, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét választotta egyik alelnökének az Európai Parlament szerdán strasbourgi plenáris ülésén.

A magyarok elutasítják az EP javaslatát

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A magyar lakosság elutasítja az Európai Parlamentnek a közös uniós menekültügyi rendszer reformjára vonatkozó javaslatát - derül ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásából.

Szigorítanák a határellenőrzést

Fotó: MTI archív

Az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén megszavazta szerdán a schengeni külső határellenőrzés szigorítását és felgyorsítását szolgáló elektronikus rendszer felállítását és azt, hogy regisztráljanak mindenkit, aki az Európai Unión kívülről érkezik - közölte az uniós parlament sajtószolgálata.