Jelenlegi hely

Európai Parlament

Gál Kinga: tudnunk kell, kik lépnek országaink területére

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az egy évvel ezelőtt Brüsszelben elkövetett terrorcselekmények tanulsága az, hogy tudni kell, kik lépnek az unió, országainak területére, és milyen szándékkal teszik azt - jelentette ki Gál Kinga, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az Európai Parlament felfüggesztette Marine Le Pen mentelmi jogát

Fotó: http://www.shutterstock.com, archív

Felfüggesztette Marine Le Pen francia elnökjelölt, európai parlamenti (EP-) képviselő mentelmi jogát csütörtökön a testület brüsszeli plenáris ülése.

Lengyelország elutasítja a kétsebességes Európát

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Lengyelország elutasítja a kétsebességes Európát, valamint az Európai Unió elzárkózását a többi európai államtól - hangsúlyozta Marek Kuchcinski lengyel házelnök azon a varsói egyeztetésen, amelyen a visegrádi országok parlamenti külügyi bizottságainak elnökei vesznek részt.

Liberálisok és baloldaliak támadták Magyarországot az EP-ben

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A kormányszóvivő szerint a Soros György által finanszírozott nemzetközi szervezetek feljelentése alapján baloldali és liberális politikusok támadták Magyarországot a bevándorláspolitikája miatt tegnap az Európai Parlamentben (EP).

Az Európai Parlament elnöke menekülttáborok kiépítését javasolja Líbiában

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A menekültválság megfékezésére nagyszabású fejlesztési programot kell indítani az afrikai országok javára, Líbiában pedig menekülttáborokat kell kiépíteni - mondta az Európai Parlament (EP) elnöke egy hétfői német lapinterjúban.