Jelenlegi hely

fake news

Hamisak a Játékoskártyáról szóló sajtóhírek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

"A Játékoskártya szolgáltatásunkkal elsősorban a hagyományos földi hálózatban játszó játékosaink számára tervezünk kényelmi szolgáltatásokat nyújtani. A Játékoskártya kiváltása teljesen önkéntes alapon történik, valamint díjmentes és a hagyományos földi hálózatban egyetlen terméknél sem lesz kötelező a használata" - áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Az NYT nincs tisztában a migránsválsággal

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A The New York Times (NYT) szerkesztői még mindig nincsenek tisztában a migránsválsággal - írta blogjába Kovács Zoltán kormányszóvivő, reagálva az amerikai napilap múlt heti szerkesztőségi cikkére, amelyben azt állították, hogy Magyarország súlyosbította a migránsválságot.

A média kilencéves kisgyerek után nyomozott

Képernyőfotó: YouTube/CBS Sacramento

Történt a napokban, hogy a Fehér Ház szóvivője, Sarah Huckabee Sanders sajtótájékoztatóján felolvasott egy levelet, amelyet egy kilencéves kisfiú írt Trump elnöknek. A szemfüles baloldali média azonnal rávetette magát a témára, mert valami simlisséget sejtettek.

Álhírek miatt kellett lemondaniuk

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az ultraliberális CNN hírcsatorna három újságírója mondott fel azután, hogy egy friss, Oroszországgal kapcsolatos cikket kellett visszavonniuk.

A New York Times ferdített és lebukott

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció, szerk.

Az egykoron mértékadónak számító New York Times már jó ideje nem más, mint az ultraliberális politikai elit szócsöve. Trump elnököt persze nem bírják elviselni, és most éppen egy rettenetesen blőd lejáratással próbálkoztak Twitter-oldalukon, de akkora virtuális maflást kaptak, hogy öröm volt nézni.