Jelenlegi hely

fake news

Nem volt patkány a műtőben

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Álhírnek nevezte Bene Ildikó, a Fidesz országgyűlési képviselője, egészségügyi szóvivője, hogy patkányt fogtak a Péterfy Kórház műtőjében. 

Hamisak a Játékoskártyáról szóló sajtóhírek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

"A Játékoskártya szolgáltatásunkkal elsősorban a hagyományos földi hálózatban játszó játékosaink számára tervezünk kényelmi szolgáltatásokat nyújtani. A Játékoskártya kiváltása teljesen önkéntes alapon történik, valamint díjmentes és a hagyományos földi hálózatban egyetlen terméknél sem lesz kötelező a használata" - áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

Az NYT nincs tisztában a migránsválsággal

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A The New York Times (NYT) szerkesztői még mindig nincsenek tisztában a migránsválsággal - írta blogjába Kovács Zoltán kormányszóvivő, reagálva az amerikai napilap múlt heti szerkesztőségi cikkére, amelyben azt állították, hogy Magyarország súlyosbította a migránsválságot.

A média kilencéves kisgyerek után nyomozott

Képernyőfotó: YouTube/CBS Sacramento

Történt a napokban, hogy a Fehér Ház szóvivője, Sarah Huckabee Sanders sajtótájékoztatóján felolvasott egy levelet, amelyet egy kilencéves kisfiú írt Trump elnöknek. A szemfüles baloldali média azonnal rávetette magát a témára, mert valami simlisséget sejtettek.

Álhírek miatt kellett lemondaniuk

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az ultraliberális CNN hírcsatorna három újságírója mondott fel azután, hogy egy friss, Oroszországgal kapcsolatos cikket kellett visszavonniuk.