Jelenlegi hely

Ferencváros

Kiállítás Albert Flóriánról

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Jubileumi kiállítás nyílt a Bálnában 50 éves az Aranylabda címmel arra emlékezve, hogy 1967 decemberében Albert Flórián, a Ferencváros csatára érdemelte ki az Európa legjobb futballistájának járó elismerést.

Ez már a kampány

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Bácskai János hét éve Ferencváros polgármestere. A 2010-ben erős többségbe jutó Fidesz–KDNP-s vezetés kiterjesztette a városrehabilitációs programot, időseket fejlesztő célzott programokat szervez és komoly lakótelep-infrastrukturális fejlesztést hajtott végre. A kerület mégis az élesedő országos választási kampány középpontjába került.

Mindenkit be tudnak azonosítani

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Ferencvárosi Torna Club biztonsági szolgálatának közleményét közöljük. 

„A Fradi az első”

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Közel három és fél éve tartó vita zárult megegyezéssel: visszatérnek a Ferencváros labdarúgó-mérkőzéseire a vénaszkenneres beléptetés ellen tiltakozó szurkolói csoportok. A Fradi-tábor tagjai először a Debrecen elleni, hétvégi mérkőzésen tölthetik meg a kapu mögötti szektorokat.

A Ferencváros legyőzte a Veronát is

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A címvédő Ferencváros az ötödik mérkőzését is megnyerte a férfi vízilabda Eurokupa első selejtezőkörében: a szombat esti meccsen két góllal győzte le a hazai közönség előtt szereplő Verona csapatát.