Jelenlegi hely

fesztivál

Mindenkit vár a Művészetek Völgye

Megnyitotta kapuit pénteken a Művészetek Völgye, a jövő vasárnapig tartó fesztivál 1200 programmal várja az érdeklődőket Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön.

Borfesztivál a Badacsonyban

Pénteken kezdődik a Badacsony Bor7, amelyen a borvidék 14 pincészete, esténként pedig könnyűzenei programok, többek között a Kerekes Band, a Lóci játszik és a dél-afrikai Sean Koch Trio koncertjei várják a látogatókat.

Háromszoros támogatás

Fotó: MTI, archív

Újabb 250 millió forinttal emelkedik a vidéki és határon túli magyar fesztiválok támogatására szánt összeg az Emberi Erőforrások Minisztériuma jövő évi költségvetésében, jelentette be múlt héten Rétvári Bence államtitkár.

Húsz év megkoronázása

Eleinte egyszerű lázadásnak indult, azt sem gondolták volna, hogy valaha a hazai rockzenei színtér elitje képviseli majd magát, olyan fellépőkről, mint az idei év húzóneveként érkező élő legenda, Alice Cooper vagy a kiemelten népszerű kaliforniai punk-rock banda, az Offspring pedig nem is álmodtak. A székesfehérvári Fezen idén augusztus 2. és 5. között ünnepli húsz éves jubileumát, ennek kapcsán Kovács Antal főszervezővel beszélgettünk.

120-130 ezer embert várnak a fesztiválra

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Százhúsz-százharmincezer embert várnak az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára (EFOTT), amelyet július 11. és 17. között rendeznek Velencén - mondta a fesztivál igazgatója a rendezvény szerdai hivatalos megnyitóján.