Jelenlegi hely

fidesz-kdnp

Felzárkózás Nyugat-Európa jóléti társadalmaihoz

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A Fidesz frakcióvezetője szerint az április 8-ai választás tétje, hogy Magyarország folytathatja-e a felzárkózást Nyugat-Európa jóléti társadalmaihoz, vagy olyan instabilitás alakul ki az országban, olyan „kormányozhatatlan helyzet” áll elő, amely már rövid távon is súlyos következményekkel jár.

Van veszítenivalónk

Fotó: T. Szántó György/Demokrata

A Fidesznek továbbra is a megkezdett úton kell járnia, azaz a kvótaveszélyre fel kell hívni a figyelmet, ugyanakkor tudatosítani kell a választókban, hogy mit veszíthetnek egy kormányváltással – mondta a Demokratának Kiszelly Zoltán politológus.
 

Karácsony Gergely paranoiás?

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje "torz" jelöltek indításával vádolja a kormánypártokat.

Csak a Fidesz-KDNP képes szembeszegülni

Fotó: MTI/Varga György

A Fidesz-KDNP pártszövetsége az egyetlen politikai erő Magyarországon, amely képes és hajlandó szembeszegülni az egyre nyilvánvalóbban és egyre nyíltabban megfogalmazódó törekvésekkel szemben, amelyek fel akarják számolni a nemzetállamokat az európai unió keretei között - mondta Kövér László hétfő este Keszthelyen.

"Orbán Viktor nagyon jól dolgozik"

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Orbán Viktor miniszterelnököt méltatta Silvio Berlusconi. Az olasz jobbközép koalíció vezetője szerint a magyar miniszterelnök nagyon jól végzi a dolgát.