Jelenlegi hely

fidesz-kdnp

Minden idők legsúlyosabb korrupciós botránya

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A kormánypártok szerint minden idők legsúlyosabb korrupciós botránya zajlik a Jobbiknál: Kovács Bélával, az ellenzéki párt európai parlamenti képviselőjével kapcsolatban amerikai, európai és magyar hatóságok gyanúja is az, hogy az oroszoknak kémkedett.

Kovács Béla jelenjen meg a hatóságok előtt!

Fotó: MTI, archív

A kormánypártok arra kérik Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy utasítsa Kovács Béla EP-képviselőt: jelenjen meg a nyomozóhatóságok előtt.

Elhunyt Rubovszky György

Fotók: MTI, archív, szerk.

Elhunyt Rubovszky György kereszténydemokrata országgyűlési képviselő - tájékoztatta a kisebbik kormánypárt elnöke szerdán az MTI-t.

Botka Lászlónak van takargatnivalója

Fotó: MTI, Kovács Attila, szerk.

A kormánypártok szerint a szegedi közgyűlés illetékes bizottságának elutasító döntésével egyértelművé vált: Botka Lászlónak, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének van takargatnivalója vagyoni helyzetével összefüggésben. 

2014 tavasza ismétlődne 2017 tavaszán

Fotó: kozvelemenykutatok.hu

Az áprilisi kormányellenes tiltakozásoknak alig volt hatása a kormánypártok támogatottságára: ha most vasárnap tartanánk parlamenti választást, a Fidesz-KDNP a listás szavazatok 48 százalékát szerezné meg, mely 4 százalékponttal még jobb is a pártszövetség 2014-es eredményénél – derül ki a kozvelemenykutatok.hu portál Magyar Idők számára készített összegzéséből.