Jelenlegi hely

fürdő

Ilyen lesz a jódos-sós fürdő

Tavaly októberben több médiumban is megjelent a hír, miszerint újranyílik a főváros egyetlen jódos-sós gyógyfürdője, amit több mint egy évtizede zárattak be, miután működtetése veszteséges volt.

Folyamatosan növekszik a hazai fürdők forgalma

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Kiemelkedően teljesítettek idén a hazai gyógyfürdők, amelyek látogatottsága a mögöttünk hagyott tíz hónapban rekordokat döntött. Az eredmény nemcsak a turistáknak, hanem a belföldi vendégeknek is köszönhető.

Rekordokat döntött a forgalom

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Kiemelkedően teljesítenek a budapesti fürdők az idei szezonban a tavalyi évhez képest, a rendkívüli augusztusi hőségben rekordokat döntött a fővárosi fürdők forgalma - mondta Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. értékesítési és marketing igazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában. 

Magyarország legjobb fürdőhelyei - szavazás

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Idén nyáron már harmadik alkalommal keresik az ország a kedvenc fürdőit, az online közönségszavazáson csaknem 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért - közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel.

Országszerte számos fürdő csatlakozott a rendezvénysorozathoz

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Több mint 30 magyar fürdő csatlakozott A víz világnapjához, vasárnap vagy március 22-én, szerdán az ország több pontján várják a fürdők rendezvényekkel, oktató- és szabadidős programokkal, gyógyvízkóstolással a vendégeket.