Jelenlegi hely

George Soros

A Mein Kampf találkozik a dzsiháddal, a magyarok antiszemiták

Fotó: MTI archív

HAARETZ

Izrael minőség szempontjából messze kiemelkedő napilapjának sikerült egy olyan kretén cikket írnia, amely tényleg párját ritkítja.

A Helsinki Bizottság megpróbálja megállítani a nemzeti konzultációt

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint felháborító, hogy a Helsinki Bizottság jogi úton próbálja megállítani a nemzeti konzultációt.

Soros már az óvadékrendszert is támadja

Az amerikai óvadékrendszerrel foglalkozó United Bail of America (UBA) nevű szervezet bejelentette, hogy harcot folytat a Zuckerberg és Soros által alapított kezdeményezés ellen, amelynek célja, hogy megszüntessék az óvadékrendszert az Egyesült Államokban.

Az AI főtitkára tegnap a Soros-egyetemen hazudozott

Az alábbi írás műfaját tekintve vegyes. Két elemből tevődik össze: kritikából és ismertetésből. Viszont olvasása csak 18 éven felülieknek ajánlott, ugyanis a magyar óvodákban és iskolákban a gyerekek köztudottan a világért sem hallottak, illetve használnak csúnya szavakat.

Indítsanak pert Soros és Ford ellen!

Fotó: MTI, archív, illusztráció

FRONTPAGE MAG
Indítsanak pert Soros és Ford ellen a baloldali erőszak pénzelése miatt! – ezzel az alcímmel, és Le kell verni a maffiaszerű baloldali alapítványokat! főcímmel írt cikkét az amerikai portál azzal kezdi, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálja azt az „ellenállási csoportot”, amely összeesküvést szőtt, hogy megzavarja Donald Trump elnöki beiktatását.