Jelenlegi hely

George Soros

Tovább harcoló Soros-szervezetek

Fotó: MTI, archív

A Menedék nevű Soros-szervezet folytatja a magyar emberek "érzékenyítését" - írja az Origo.hu.

Az osztrák Profil Soros hamisító szolgája

A balliberális osztrák Profil nevű hetilap portálján csütörtöki (május 17.) keltezéssel e címmel jelent meg szerkesztőségi vezércikk: „Mennyi hatalma van George Sorosnak?”

A fantasztikusan sikeres magyar határkerítés

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A keményen jobboldali, elsősorban az orosz ügyekre összpontosító angol nyelvű véleményportál, a Russia Insider a déli határon felállított határkerítésről közöl cikket.

Továbbra is segítik a migráció szervezését

Fotó: Echo TV

Csak a Soros-alapítvány irodája költözik el Magyarországról, a tevékenységeik és a pénzügyi források változatlanul megmaradnak, így a továbbiakban is tudják segíteni a migráció szervezetését - jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Az alkotmányjogász hozzátette: az álcivil szervezetek változatlanul Magyarországon maradnak, és támogatják a hazai baloldal működését.

Elküldtük a Soros-tervet – a média hazudott

Fotó: MTI, archív

UNZENSURIERT

A tényleg kiváló, független osztrák hírportál (neve Cenzúrázatlant jelent) fősodratú társaitól eltérően most is a tényeket ismerteti olvasóival. Ezúttal arról, hogy Szijjártó Péter magyar külügyminiszter május 8-án elküldte Alexander van der Bellen osztrák elnöknek azt a tervet, ahogyan Soros szerint úrrá kellene lenni a menekültválságon. A (zöldpárti) elnök számos linket is kapott a Soros-féle terv válogatott részeire.