Jelenlegi hely

George Soros

Soros százezer dollárt adott illegális migránsokat védő jogászoknak

BREITBART

Soros Nyílt Társadalom Alapítványa 100.000 dollárt adott egy több „nyitott határ csoport” által létrehozott baltimore-i jogi alapítványnak, hogy képviseljék illegális bevándorlók ügyét és így segítsenek nekik elkerülni a deportálásukat.

Különös hajók – katonai szervezettség

Az olasz nyomozóhatóságok szoros együttműködés jeleit vélik felfedezni az észak-afrikai embercsempészek és a líbiai partok előtt tevékenykedő NGO-k között.

Hollik István: Soros rángatja Brüsszelt

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Soros dróton rángatja Brüsszelt - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Soros-ügyben figyelmeztették a külügyminisztériumot

Fotó: shutterstock.com, archív, szerk.

THE DAILY SIGNALS

Republikánus szenátorok közölték, más eszközök is rendelkezésükre állnak, hogy kivizsgálják az amerikai adófizetők pénzének elköltését – amely pénzeket arra használtak, hogy finanszírozzák George Soros „liberális milliárdos” külföldi hálózatait –, amennyiben a Trump-kormány külügyminisztériuma nem ad választ kérdéseikre.

Fidesz: Soros Brüsszelben lobbizik, hogy nyomást gyakoroljanak Magyarországra

A Fidesz szerint egyértelmű, hogy Soros György a magyar emberek akarata és érdeke ellen lobbizik majd Brüsszelben, a kormány bevándorláspolitikája miatt akarja nyomás alá helyeztetni Magyarországot - mondta Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnap az M1 aktuális csatornának.