Jelenlegi hely

George Soros

Működésben a Soros-frakció

Meglehetősen nagy átfedés van az Európai Parlament „Soros-frakciójának” tagjai, illetve a Magyarországot elítélő múlt szerdai határozatot megszavazó képviselők között.

Soros ügynökei szervezik a megmozdulásokat

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Kósa Lajos szerint George Soros ügynökei szervezik a különböző megmozdulásokat. Erről a Fidesz frakcióvezetője az M1 aktuális csatornának beszélt. 

A Soros-hálózat nyomásgyakorlásának újabb példája

Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Fidesz szerint a Soros-hálózat minden eszközzel, így például tüntetések szervezésével próbál nyomást gyakorolni a magyar bevándorlás-politikára.

Kicsoda ön, Soros György? 3. rész

Fotó: expert.ru

Huszonhat éve, egy augusztusi, hétfői reggelen igen érdekes játék kezdődött el a Szovjetunióban. Puccsnak hívták, miközben nem azok hajtották végre a hatalomátvételt, akik „hivatalosan” megpróbálták. Soros György ezen igen sokat keresett.

Soros diadala Philadelphiában

Fotó: MTI, archív

AMERICAN THINKER

George Soros jelentős győzelmet aratott Philadelphiában, ugyanis támogatottja nyert és lett körzeti ügyész, aki majd szintén „az igazságügyi rendszer átalakításán” dolgozik, azaz azon, írja a jobboldali portál, hogy a rendőrséget gúzsba kötő rendszert hozzanak létre, amely révén a színesek bármilyen bűncselekményt elkövethetnek következmények nélkül, hiszen tudják, az ügyészség őket támogatja.