Jelenlegi hely

George Soros

Orbán Viktor: nem fogjuk hagyni, hogy Soros nevessen a végén

Nem fogjuk hagyni, hogy Soros nevessen a végén - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-frakciónak a nemzeti konzultációt kísérő „Álljunk ki Magyarországért!” című országjáró rendezvénysorozata keddi záróeseményén, Budapesten.

Kicsoda ön, Soros György? 5. rész

Fotó: trv-science.ru

Soros György büszke rá, hogy több mint egymilliárd dollárt fektet az orosz tudományos életbe. Másfél évtizedig nagyvonalú filantrópként ünnepelteti magát Moszkvában. A valóság azonban keserű: a Soros által támogatott egyetemek professzorainak 80 százaléka Nyugaton köt ki. Az általa kiadott több mint 200 tankönyvvel totális agymosásra tett kísérletet.

A baloldal szembemegy az emberek akaratával

Budai Gyula szerint mára egyértelművé vált, hogy a baloldal szembemegy az emberek akaratával, amikor a migráció kérdésében „kész átadni Brüsszelnek az irányítást, kész lebontani a kerítést és végrehajtani az unió által meghatározott kvótát”. A fideszes országgyűlési képviselő erről vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján beszélt.

Hadat üzent az árnyékállam

Fotó: MTI, archív

Bár az eredeti tervezethez képest megengedőbb lett a civiltörvény, az árnyékállamot építő balliberális jogvédő szervezetek nyílt jogsértésre készülnek, megtagadva az új előírások betartását. Ezzel a népakaratot semmibe vevő politikai szereplőként lépnek föl, és erodálják a jogállamot.

Soros ügyvédje sem tudott segíteni

Képernyőfotó: breitbart.com

BREITBART

Soros  ügyvédje nem tudta megakadályozni, hogy egy illegális migráns bandatagot deportáljanak.