Jelenlegi hely

Gyöngyösi Márton

Társelnökök a Jobbikban?

Fotó: MTI, archív, illusztráció, szerk.: demokrata.hu

A Jobbik elnöksége arra tett javaslatot, hogy Gyöngyösi Márton és Sneider Tamás társelnökökként irányítsa a pártot.

Gyöngyösi Márton liberalizálódik

Fotó: MTI/Marjai János, archív, illusztráció

Az iszlám mellett többször is hitet tevő Vona Gábor párttársa, a zsidó származású országgyűlési képviselőket listázni akaró Gyöngyösi Márton aggódik Orbán Viktor állítólagos populizmusa és menekültellenessége miatt.

A Jobbik szerint V4 helyett V11-re volna szükség

Fotó: MTI, archív

A Jobbik az elvándorlás megakadályozásának érdekében 11-re bővítené ki a visegrádi együttműködésben (V4) részt vevő országok számát, a magyar V4-elnökség alatt pedig prioritásként kezelné az európai bérunió kérdését. Az utóbbi témáról a párt elnöke és frakcióvezető-helyettese a hét elején Lengyelországban egyeztetett.

Elindulhat az aláírásgyűjtés az európai bérunióért

Az Európai Bizottság (EB) jóváhagyta a Jobbik által az európai bérunióért indított polgári kezdeményezést, így elindulhat az aláírásgyűjtés - közölte Gyöngyösi Márton, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Helyszíni meghallgatásokat tervez az ellenzéki árnyékbizottság

Fotó: MTI, archív

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, valamint az Államadósság Kezelő Központ hivatalaiban tervez helyszíni meghallgatásokat január második felében a letelepedési kötvények rendszerét vizsgáló ellenzéki árnyékbizottság - tudatta szerdán Gyöngyösi Márton, a Jobbik országgyűlési képviselője Budapesten, sajtótájékoztatón.