Jelenlegi hely

Győr

Négy nagyberuházás kezdődik Győrben

Fotó: MTI, archív

Négy nagyberuházás kezdődik a Modern városok program (MVP) keretében Győrben, a beruházások összértéke mintegy 28,6 milliárd forint - közölte a Miniszterelnökség megyei jogú városok fejlesztésének végrehajtásáért felelős államtitkára szerdán sajtótájékoztatón, a győri városházán.

Frizbi Európa-bajnokságot rendeznek Győrben

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A sportág európai szövetsége (EUF) Magyarországnak ítélte a 2019-es ultimate frizbi Európa-bajnokság rendezési jogát.
 

Győr nyitott város

Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Amikor 2006-ban először polgármesternek választottak, az volt a célom, hogy a városban egészséges lokálpatriotizmus alakuljon ki, hogy a győriek büszkék legyenek lakóhelyükre. Olyan programokat valósítunk meg együtt, amelyek közösséggé formáltak minket, győrieket, és ezt a hozzánk érkezők is érzik – mondta a Demokratának Borkai Zsolt, Győr polgármestere.

Orbán Viktor az Audi vezetőivel tárgyalt

Fotó: MTI, archív

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délelőtt munkamegbeszélést tartott Peter Kösslerrel, az Audi AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagjával és Achim Heinflinggel, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnökével az Országházban - olvasható Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnökének tájékoztatásában, mely a kormany.hu-n jelent meg.

Hét magyar város pályázik

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Hét város: Győr, Szombathely, Veszprém, Székesfehérvár, Gödöllő, Eger és Debrecen küldte be pályázatát a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa (EKF) címre - közölte a Kultúráért Felelős Államtitkárság csütörtökön az MTI-vel.