Jelenlegi hely

Hillary Clinton

Hillary Clinton visszatérne a közéletbe

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Hillary Clinton, az amerikai Demokrata Párt tavalyi elnökjelöltje visszatérne a közéletbe. 

Soros kontra amerikai igazságügyi miniszter

Fotó: shutterstock.com, archív

EUROPEANDEEPSTATE

„Mi lehetne nevetségesebb annál, mintha valaki saját agendáját nyomja Jeff Sessions igazságügyi miniszterrel szemben George Soros bábjai révén. De ha valaki hajlandó arra, hogy tekintetét elfordítsa a fősodratú médiától, érdemes arra is időt szánni, hogy meglássa, a fősodratú média álhírterjesztő stratégiája annak a »játéknak« szerves része, amely célja Donald Trump elnök megbuktatása.”

Bizonyítani tudják, hogy a választásokon csaltak Trump kárára

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

A Fehér Ház egyik tanácsadója, Stephen Miller szerint bizonyítékok vannak arra, hogy a tavaly őszi elnökválasztásokon csaltak Donald Trump kárára.

Bezárják Clinton alapítványának irodáját

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Április 15-i dátummal New Yorkban bezárják Clintonék családi alapítványának egyik kiegészítő intézményét, a Clinton Globális Kezdeményezést. A szövetségi munkaügyi minisztérium erről szóló értesítése szerint a legutóbbi létszámcsökkentés után még ott dolgozó 22 alkalmazottat elbocsátják. 

Kreml: Moszkvának nincsenek kompromittáló anyagai

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Moszkvának nincsenek kompromittáló anyagai sem Donald Trump megválasztott amerikai elnökről, sem volt választási ellenfeléről, Hillary Clinton volt külügyminiszterről - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője moszkvai sajtóértekezletén.