Jelenlegi hely

Hillary Clinton

Bizonyítani tudják, hogy a választásokon csaltak Trump kárára

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

A Fehér Ház egyik tanácsadója, Stephen Miller szerint bizonyítékok vannak arra, hogy a tavaly őszi elnökválasztásokon csaltak Donald Trump kárára.

Bezárják Clinton alapítványának irodáját

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Április 15-i dátummal New Yorkban bezárják Clintonék családi alapítványának egyik kiegészítő intézményét, a Clinton Globális Kezdeményezést. A szövetségi munkaügyi minisztérium erről szóló értesítése szerint a legutóbbi létszámcsökkentés után még ott dolgozó 22 alkalmazottat elbocsátják. 

Kreml: Moszkvának nincsenek kompromittáló anyagai

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Moszkvának nincsenek kompromittáló anyagai sem Donald Trump megválasztott amerikai elnökről, sem volt választási ellenfeléről, Hillary Clinton volt külügyminiszterről - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője moszkvai sajtóértekezletén.

Nem oroszok hackelték meg amerikai demokrata politikusok levelezését

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Julian Assange, a Wikileaks kiszivárogtató hírportál alapítója szerint nem oroszok hackelték meg amerikai demokrata politikusok elektronikus levelezését.

A Clinton-házaspár is jelen lesz Donald Trump beiktatási ünnepségén

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Hillary Clinton, az amerikai demokraták volt elnökjelöltje és férje, Bill Clinton volt elnök kedden bejelentette, hogy részt vesz Donald Trump megválasztott elnök január 20-i beiktatási ceremóniáján, s ezzel lezárultak a hetek óta tartó találgatások és híresztelések, miszerint Clintonék „kihagyják” az ünnepséget. A beiktatáson több más volt elnök és hitvese is részt vesz majd.