Jelenlegi hely

Hillary Clinton

Clintonné szerint visszaélés, hogy kétes ügyeit vizsgálják

Fotó: MTI, archív

Hillary Clinton, a tavalyi elnökválasztás demokrata párti elnökjelöltje egy lapinterjúban úgy vélekedett, hogy egy esetlegesen ellene indított vizsgálat a hatalommal történő visszaélés lenne.

Hillary Clinton belenyúlt a pártkasszába

Fotó: MTI archív

Donna Brazile, a Demokrata Párt volt vezetője politikai bombát robbantott csütörtökön: azt állítja, hogy Hillary Clinton a párt volt elnökjelöltje a Demokrata Pártot illető pénzeket használt saját kampányára az akkori pártvezetéssel titokban kötött megállapodás ellenére.

A Google és Soros közös hírmanipulációja

Fotók: MTI, shutterstock.com, archív, szerk.

RUSSIA TODAY

„A Google és Soros által támogatott »tényellenőrzők« összeállnak, hogy befolyásolják a hírkeresési eredményeket”, olvasható az orosz globális tévéhálózat angol nyelvű oldalán.

Donald Trump kivizsgálást követel

Fotó: MTI, archív

Donald Trump az amerikai elnökválasztásba történt orosz beavatkozás vizsgálatát „boszorkányüldözésnek” nevezte vasárnap és Hillary Clinton szerepének kivizsgálását követelte az orosz Roszatommal történt szerződéskötés ügyében.

Vizsgálatok Obama és Clintonné ellen

Fotó: shutterstock.com, archív

Az amerikai kongresszus republikánus politikusai bejelentették kedden, hogy több vizsgálatot is indítanak a Barack Obama elnöksége idején oroszokkal kötött uránüzlet és Hillary Clinton e-mailjei ügyében.