Jelenlegi hely

Hillary Clinton

Bizarr Clinton-videó a Twitteren

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Pénteken látott napvilágot a Twitteren egy videó Hillary Clintonról, ebben a korábbi demokrata elnökjelölt többek közt üdvözletét küldi feminista barátainak és köszönetet mond az “aktivista ribancoknak” azért, hogy “támogatják a ribancokat”.

Nyomoznak Clinton alapítványánál

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az amerikai igazságügyi minisztérium azt próbálja kideríteni, a Clinton Alapítvány (Clinton Foundation) részt vett-e bármiféle törvényellenes politikai aktusban abban az időben, amikor Hillary Clinton külügyminiszter volt - állítja a The Hill.

Rengeteget ajánlottak a Trumpot megvádoló nőknek

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Hillary Clinton egyik jómódú cimborája a 2016-os elnökválasztás előtt félmillió dollárral járult hozzá ahhoz, hogy néhány nő szexuális zaklatással vádolja meg Donald Trumpot - írja a The New York Times (NYT) cikkére hivatkozva a Fox News hírcsatorna honlapja.

Clintonné szerint visszaélés, hogy kétes ügyeit vizsgálják

Fotó: MTI, archív

Hillary Clinton, a tavalyi elnökválasztás demokrata párti elnökjelöltje egy lapinterjúban úgy vélekedett, hogy egy esetlegesen ellene indított vizsgálat a hatalommal történő visszaélés lenne.

Hillary Clinton belenyúlt a pártkasszába

Fotó: MTI archív

Donna Brazile, a Demokrata Párt volt vezetője politikai bombát robbantott csütörtökön: azt állítja, hogy Hillary Clinton a párt volt elnökjelöltje a Demokrata Pártot illető pénzeket használt saját kampányára az akkori pártvezetéssel titokban kötött megállapodás ellenére.