Jelenlegi hely

Hollik István

Törvénycsomag a "Soros-terv" ellen

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz-KDNP azt javasolta a kormánynak, hogy készítsen törvénycsomagot a "Soros-terv" ellen, ezt a jövő heti kormányülésen tárgyalhatják - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az M1 aktuális csatornán.

Benyújtották a határozati javaslatot

Fotó: MTI, archív

Országgyűlési határozati javaslatot nyújtottak be a kormánypártok az Európai Parlament Soros-terv végrehajtásárra vonatkozó határozatával szemben - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Példátlan nyomásgyakorlás

Fotó: MTI, archív

A kormánypártok szerint példátlan nyomásgyakorlás és zsarolás kezdődött az országgal szemben az Európai Unióban azért, mert Magyarország útjában áll a Soros-tervnek - erről Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője beszélt szombati, budapesti sajtótájékoztatóján.

Hollik István a Momentum alelnökével vitázott

Fotók: MTI, archív, illusztráció

A civil szféra "él és virul" Magyarországon, és egyáltalán nem gondolja azt, hogy a kormány ellehetetlenítené ezen szervezeteket - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő, aki a Momentum Mozgalom alelnökével vitázott pénteken Budapesten. Soproni Tamás szerint a magyar kabinet által támadott civil szervezetek jobban átláthatók, mint néhány kormányzati szerv. 

Soros nyíltan beszállt a választási küzdelembe

Fotó: T. Szántó György/Demokrata, archív

Soros György nyíltan beszállt a választási küzdelembe - mondta Hollik István, kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.