Jelenlegi hely

Hollik István

Minden idők legsúlyosabb korrupciós botránya

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A kormánypártok szerint minden idők legsúlyosabb korrupciós botránya zajlik a Jobbiknál: Kovács Bélával, az ellenzéki párt európai parlamenti képviselőjével kapcsolatban amerikai, európai és magyar hatóságok gyanúja is az, hogy az oroszoknak kémkedett.

Kovács Béla jelenjen meg a hatóságok előtt!

Fotó: MTI, archív

A kormánypártok arra kérik Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy utasítsa Kovács Béla EP-képviselőt: jelenjen meg a nyomozóhatóságok előtt.

Mekkora támogatást kapott a Jobbik Simicsikától?

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A KDNP továbbra is választ vár a Jobbik elnökétől arra, hogy mennyibe került a plakátkampányuk, hol vannak az erről szóló számlák és mekkora támogatást kaptak Simicska Lajostól, mert az ügyben áfacsalás gyanúja merül fel  - mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatóján.

Milliárdos méreteket ölthet a „Jobbik-Simicska korrupció”

Fotó: shutterstock.com, archív, illusztráció

Újabb korrupciógyanús ügy bukkant fel az ellenzéki oldalon, milliárdos méreteket ölthet "a Jobbik-Simicska korrupció" - mondta Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Botka nem mondott igazat

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A kereszténydemokrata Hollik István szerint Botka László módosított vagyonnyilatkozata alapján egyértelmű, hogy a szocialista politikus lebukott, és nem mondott igazat.