Jelenlegi hely

Hollik István

Így vall egy svédországi magyar

Képernyőfotó: Facebook.com

Hollik István Facebook-oldalán egy videó jelent meg, amelyen a belváros kereszténydemokrata képviselőjelöltje egy Svédországból hazatelepült magyar hölggyel beszélget.
 

Leleplező hangfelvétel

Fotó: archív, illusztráció

A Fidesz-KDNP arra kéri az izraeli nagykövetet járjon közbe, hogy a "Soros-hálózatot" leleplező, a The Jerusalem Postnál lévő hangfelvételt bocsássák a magyar kormány rendelkezésére.

Karácsony bevándorláspárti szövetségeseket keres

Fotó: T. Szántó György/Demokrata, archív

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje külföldön bevándorláspárti szövetségeseket keres - nyilatkozta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnap a közmédiának.

Erős vagy zsarolható kormány

Fotó: T. Szántó György/Demokrata, archív

A Fidesz-KDNP szerint a választási ajánlásgyűjtés alatt szerzett tapasztalataik alapján a magyar emberek megértették: az áprilisi parlamenti voksolás tétje a nemzeti kormány megerősítése, vagy egy olyan „gyenge, zsarolható kormány” megalakulása, amely hagyja, hogy Magyarországból „bevándorlóországot” csináljanak.

A biztonság a legfontosabb

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata

Nem árulunk zsákbamacskát: azoknak a szervezeteknek a működését, amelyeket Soros György finanszíroz, és nyilvánvalóan a bevándorlást segítik elő Magyarországon, jogállami keretek között meg akarjuk nehezíteni – mondta a Demokratának Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő, akit a kormánypártok a budapesti 1-es választókerületben indítanak áprilisban. A politikus szerint a mostani választások tétje elsősorban az, hogy nemzeti vagy bevándorláspárti kormánya lesz-e Magyarországnak.