Jelenlegi hely

Hollik István

A brüsszeli elképzelések egybevágnak a "Soros-tervvel"

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz-KDNP szerint a brüsszeli elképzelések a bevándorláspolitikáról teljesen egybevágnak George Soros tervével.

Az ellenzék kész a migránsok betelepítésére

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz-KDNP szerint az Európai Bíróság kvótaperben hozott döntésére született ellenzéki reagálásokból az következik, hogy az ellenzék kész a migránsok betelepítésére.

Láss csodát, a modell működik

Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Magyarország 2010-ben nagyjából úgy nézett ki, mint egy súlyosan sérült futó. Azóta viszont ez a futó meggyógyult, elkezdett edzeni, odaállt a rajtvonalhoz és egyre jobban teljesít a versenyben. Vannak viszont olyanok, akik elvont ideológiák, mint a liberalizmus, vagy éppen a konkrét ügyek, mint a kvóta elutasítása okán, vagy egyszerűen azért, mert nem tetszik nekik az az értékalapú politika, amit a Fidesz és a KDNP folytat, ezt a futót el akarják gáncsolni, akadályokat akarnak állítani elé – mondta a Demokratának Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

Nem akarnak átláthatóan működni

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A migránspárti nem kormányzati szervezetek sem Magyarországon, sem máshol nem kívánják átláthatóvá tenni tevékenységüket és pénzügyeiket, ezzel pedig beismerik, hogy eddig illegálisan működtek - jelentette ki Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján.

Nézzen utána a kormány Czeglédy adatigényléseinek!

A kormánypártok azt kérik a kabinettől, nézzen utána, hogy a hárommilliárd forintos áfacsalással vádolt Czeglédy Csaba milyen közérdekű adatokat kért ki az MSZP és a DK nevében - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.