Jelenlegi hely

időjárás

Elviselhetetlen kánikula jön

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Jövő héten 40 Celsius-fok körüli meleg lehet Magyarország térségében - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán egy európai előrejelzésre hivatkozva.

Némileg mérséklődik a meleg

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

A sok napsütés mellett a jövő héten többször csapadékos, szeles lesz az idő, némileg mérséklődik a meleg: a hét közepétől 30 fok alatti maximumokra kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Változékony nyári idő várható

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Változékony nyári idő várható a jövő héten: a sok napsütés mellett többször várható heves zivatar, felhőszakadás. A hét közepére mérséklődik a meleg, de a hétvégén ismét többfelé 30 Celsius-fok feletti maximumok várhatók - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Szeles, változékony idő lesz

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Változékonyra fordul az időjárás a jövő héten, napsütésre, de záporokra, zivatarokra, viharos szélre is készülni kell. Mérséklődik a meleg is, a hét második felében egyes területeken 20 Celsius-fokig sem emelkedik a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

20 fok feletti maximumok várhatók

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Melegszik az idő május első napjaiban: többfelé ismét 20 Celsius-fok felett alakulnak a maximumok, a hét közepén akár 27 fok is lehet. Sok napsütés várható, de záporok, zivatarok is lehetnek  - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.