Jelenlegi hely

illegális bevándorló

Ötször deportálták, gyilkossággal fenyegetőzött

Képernyőfotó: youtube.com

A Fox News amerikai hírcsatorna szerint azt az illegális migránst, aki pénteken azzal fenyegette meg egy távolsági busz utasait, hogy agyonlövi őket, immáron ötször utasították ki az Egyesült Államokból.

Nemi erőszakot követett el a kiutasított migráns

Képernyőfotó: FoxNews.com

Nemi erőszak és más bűncselekmények miatt ítéltek el egy mexikói migránst, aki illegálisan tartózkodott az Egyesült Államokban és eleddig hússzor utasították ki az országból - írja a Fox News hírcsatorna honlapja.

Elítélték a gyilkos migránst

Képernyőfotó: met.police.uk

Elítélték azt az egyiptomi férfit, aki szíriai menekültnek adta ki magát és egy teherautó platóján érkezett Nagy-Britanniába, és akiről kiderült, hogy már hatszor állítottak ki ellene kitoloncoló végzést, mielőtt meggyilkolt volna egy 62 éves brit ápolót - adta hírül a BBC.

A The New York Times a Holokauszt áldozataihoz hasonlítja a menekülteket

Kovács Zoltán kormányszóvivő felháborítónak tartja, hogy a The New York Times című amerikai újság a Holokauszt áldozataihoz hasonlítja a tranzitzónákban lévő menekülteket.

A torzítás művészei

Az elmúlt években számtalan támadás érte Magyarországot a kormány illegális bevándorlással kapcsolatos politikája miatt. Szemmel láthatóan a nyugat-európai karikaturistákat is megihlette a téma. Alkotásaikból válogattunk össze egy csokorra valót.