internet

Új parkolási rendszert tesztelnek Budapesten

Kategória: 
Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Új fejlesztést vezettek be tesztüzemmódban a belvárosi parkolás megkönnyítésére Budapesten, az V. kerületi parkolókba telepített szenzorokkal működő alkalmazás folyamatosan mutatja a szabad kerületi parkolóhelyeket - jelentette be  Belváros-Lipótváros polgármestere sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

A Google Trump ellen akarta hangolni a keresőmotorját

Kategória: 
Fotó: shutterstock.com

A Google kiszivárgott belső levelezése szerint a keresőóriásnál azon gondolkoztak, hogyan részesítsék előnyben a migrációpárti weboldalakat és szorítsák háttérbe a konzervatív álláspontokat – írja a Sputnik News. Mindez Donald Trump egyik első intézkedése, a hét országot érintő beutazási tilalom kapcsán történt.

Hazug hírek ideje

Kategória: 
Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Az interneten terjesztett álhírek gyakran gyorsabban terjednek és nagyobb hatásuk van, mint a valódi híreknek. A nem ritkán veszélyes hazugságok ellen egyre többen lépnének fel, ugyanakkor nehéz olyan valóban hatékony megoldást találni, amely nem sérti a véleményszabadságot. Azt sem árt szem előtt tartani, hogy a liberális elit ezt a hullámot meglovagolva próbálja világszerte rogyadozó véleménydiktatúráját megerősíteni.

Oldalak