JÁTÉK

Kvíz: Magyarország elleni támadások az Európai Parlamentből

Kategória: 

Folytatódik a Demokrata.hu politikai kvízjátéksorozata. Ebben a kvízben európai parlamenti képviselőkkel kapcsolatos kérdéseket teszünk fel a Sargentini-jelentés elfogadásának apropóján. Kérdésenként ismét négy opció közül választhat, a gondolkozásra annyi időt szán, amennyit csak szeretne. Az aktuális kérdés megválaszolása után automatikusan jön a következő kérdés.

Kvíz: a Jobbik emlékezetes pillanatai

Kategória: 

Folytatódik a Demokrata.hu politikai kvízjátéksorozata. Ebben a kvízben a Jobbikkal kapcsolatos kérdéseket teszünk fel a Jobbikból kizárt vagy távozott tagokat tömörítő Mi Hazánk Mozgalom zászlóbontásának apropóján. Ismét négy opció közül választhat, a gondolkozásra annyi időt szán, amennyit csak szeretne. Az aktuális kérdés megválaszolása után automatikusan jön a következő kérdés.

Kvíz: az MSZP emlékezetes pillanatai

Kategória: 

Folytatódik a Demokrata.hu politikai kvízjátéksorozata. Ebben a kvízben a Magyar Szocialista Párttal kapcsolatos kérdéseket teszünk fel a párt szombati tisztújító kongresszusának apropóján. Ismét négy opció közül választhat, a gondolkozásra annyi időt szán, amennyit csak szeretne. Az aktuális kérdés megválaszolása után automatikusan jön a következő kérdés.

Oldalak