Jelenlegi hely

Jeff Sessions

Vége az Obama-féle marihuánapolitikának

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Trump-kormányzat hatályon kívül helyezi az Obama-éra marihuánafogyasztással kapcsolatos politikáját - jelentette be az amerikai igazságügyi miniszter.

Lecsapnak az illegális bevándorlókra

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az amerikai Képviselőház republikánus tagjai tegnap újabb lépést tettek annak érdekében, hogy visszaszorítsák az illegális bevándorlást és megbüntessék azokat a városokat, amelyek menedéket nyújtanak a törvénytelenül az országban tartózkodóknak - írja a foxnews.com.

Soros kontra amerikai igazságügyi miniszter

Fotó: shutterstock.com, archív

EUROPEANDEEPSTATE

„Mi lehetne nevetségesebb annál, mintha valaki saját agendáját nyomja Jeff Sessions igazságügyi miniszterrel szemben George Soros bábjai révén. De ha valaki hajlandó arra, hogy tekintetét elfordítsa a fősodratú médiától, érdemes arra is időt szánni, hogy meglássa, a fősodratú média álhírterjesztő stratégiája annak a »játéknak« szerves része, amely célja Donald Trump elnök megbuktatása.”

Az amerikai igazságügyi miniszter cáfol

Fotó: MTI/EPA/Michael Reynolds

Jeff Sessions amerikai igazságügyi miniszter szerda éjjel nagyon határozottan cáfolta a The Washington Post című lap arról szóló információit, hogy a kampány idején találkozott a Washingtonban akkreditált orosz nagykövettel, és leszögezte, hogy nem vitatott meg kampánytémákat a diplomatával.

Megszavazták Jeff Sessions igazságügy-miniszteri kinevezését

Az amerikai szenátus szerdán kemény viták után megszavazta az új, republikánus kormányzat igazságügyi miniszterének, Jeff Sessionsnek a kinevezését.