Jelenlegi hely

jobbik

Novemberben foglalhatnak állást a letelepedési kötvényről

Fotó: MTI, archív

Legkésőbb november közepéig a parlament elé kerül az államháztartási törvény módosítása, ebben lehet majd állást foglalni a letelepedési kötvényről - közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Kósa Lajos: Áder államfői, Majtényi ellenzéki aktivista beszédet mondott

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerint míg Áder János államfői beszédet mondott hétfőn a parlamentben, addig Majtényi Lászlótól „virtigli ellenzéki aktivista” felszólalást hallhattak. Értékelt az ellenzék is.

Kifütyülés, séta és batyus piknik: az ellenzék március 15-éje

Fotók: MTI, shutterstock, archív, szerk.

Az ellenzék kisebb-nagyobb tömörülései mind megemlékeznek március 15-éről a maguk sajátos módján. A demokrata.hu összeszedte, hol milyen ellenzéki összejövetelekbe ütközhetnek a főváros utcáin gyanútlanul sétálók.

Sneider Tamás és a hazugságcunami

Nincs folyamatban büntetőeljárás Sneider Tamás jobbikos politikus fiai ellen - hangsúlyozta az ellenzéki párt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében, amelyet az Országgyűlés és a Jobbik alelnöke jegyez. Sneider Tamás úgy fogalmazott, hogy „aljas hazugságcunamival támadnak a kormány eltartott lapjai”.

Bizonyítékok a Jobbik és Simicska együttműködésére

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Bizonyítékokat gyűjtött össze az Origo hírportál szerdai cikkében a Jobbik és Simicska Lajos nagyvállalkozó együttműködéséről, annak apropóján, hogy hétfőn a parlamentben Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár Vona Gábor Jobbik-elnök napirend előtti felszólalására válaszolva azt mondta: a Jobbiknak „új gazdája van”, egy magyar földesúr, aki médiavállalkozó is.