Jelenlegi hely

jobbik

Novemberben foglalhatnak állást a letelepedési kötvényről

Fotó: MTI, archív

Legkésőbb november közepéig a parlament elé kerül az államháztartási törvény módosítása, ebben lehet majd állást foglalni a letelepedési kötvényről - közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Vona kormányképesnek érzi magát

Fotó: MTI, archív

A Jobbik felkészült az ország kormányzására, és arra, hogy tisztességes, biztonságos, élhetőbb Magyarországot teremtsen - jelentette ki Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke szombati budapesti jelöltbemutató sajtótájékoztatóján.

A Jobbik szerint csak ők a "potens kihívók"

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Jobbik kormányváltó képességét hangsúlyozta Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Önként nem fogják kifizetni a bírságot

Fotó: MTI, archív

A Jobbik önként nem fogja kifizetni az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által kiszabott bírságot - közölte Vona Gábor pártelnök az elnökség keddi ülésének döntését egy más témában tartott keddi budapesti sajtótájékoztatón.

Júliustól csökkentik a Jobbik költségvetési támogatását

Fotó: MTI, archív

A Magyar Állam Kincstár (MÁK) a Jobbik költségvetési támogatásának csökkentését az Állami Számvevőszék által megállapított összegben, 2018. július 1-jétől érvényesíti, a Jobbik erre vonatkozó kérelme esetén, részletekben - közölte a kincstár elnöke hétfőn az MTI-vel.