Judith Sargentini

Visszaütött a bumeráng

Kategória: 
Fotó: MTI/Európai Parlament/Jan Van de Vel

Minden okuk megvan az embereknek arra, hogy kimenjenek az utcára, és megérdemlik a szolidaritásunkat – mondta Judith Sargentini a magyarországi jogállamiságról szóló újabb európai parlamenti vitán, és nem ő volt az egyetlen, aki egyértelművé tette, hogy a bevándorláspárti uniós politikusok nyíltan támogatják a hazai ellenzéket. A múlt szerdai esemény, ha lehet, minden eddiginél színvonaltalanabb volt.

Bukott szeánsz

Az elmúlt hetekben-hónapokban ismét elképesztő nyomásgyakorlási kísérleteket láthattunk a magyar kormánnyal szemben. A nyugat-európai elit akcióit szemlélve az ember tényleg csak kapkodja a fejét. Az mindenesetre egészen bizonyos, hogy egy komikumban és tragikumban egyaránt bővelkedő folyamatnak lehettünk szemtanúi. 

Sargentini: fizetett trollokat küld rám a magyar kormány

Kategória: 
Fotó: Youtube képernyőfotó

A politikusok elleni szóbeli és fizikai erőszakról vitáznak szerdán az Európai Parlament képviselői, tudósít az Euronews. A riporter szerint Judith Sargentini a Magyarországról szóló jelentésének elfogadása után került a magyar kommentelők célkeresztjébe. Sargentini azt vélelmezi: az online támadások mögött a magyar kormány áll.

Szómágia és hatalom

Kategória: 
Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Judith Sargentini nem is egy, hanem két atombombát akar a magyarok nyakába dobni. Nemrég demonstrációt tartott Brüsszelben a hazai ellenzék, és ő volt a tüntetés díszvendége. Mint ott kiderült, újabb jelentést készül írni hazánkról. Eközben civilek és balliberális pártaktivisták aláírást gyűjtenek a budapesti aluljárókban, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. Pócza Istvánnal, az Alapjogokért Központ vezető elemzőjével beszélgettünk.

Oldalak