Jelenlegi hely

Juhász Péter

Derbi a roncstelepen

Fotó: MTI, archív

„A csapatkapitány és a szövetségi kapitány is a helyén van, és lesz/van taktika és stratégia arra, hogy amikor kifutunk a pályára, ne legyen kétség, hogy a meccs nyerhető. Én pedig azt ígérem, hogy többet nem fog veszekedés kihallatszani az öltözőből!” Molnár Gyula szocialista pártelnök minapi Facebook-bejegyzését akár drámainak is mondhatnánk, de a tragikomikus alighanem alkalmasabb kifejezés. Az elmúlt hetekben ugyanis hatalmas rendetlenség, káosz látszik a hazai politika baloldali térfelén, és továbbra sem világos, lesz-e ebből megegyezés, közös lista, egyeztetett jelöltállítás.

Az Együtt aktivistái aláírásokat gyűjtenek

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az Együtt aktivistái elkezdték gyűjteni az aláírásokat az állami cégvezetők bérének maximalizálásáról szóló népszavazási kezdeményezéshez.

Az Együtt a szerencsejátékról

Fotó: MTI, archív

Az Együtt, amennyiben kormányra kerül, újraszabályozza és átláthatóvá teszi a szerencsejáték-piacot - jelentette ki Juhász Péter pártelnök pénteken a budapesti Las Vegas Casino Tropicana épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Juhász Péter ismerkedne

Fotó: MTI, archív

„A Korrupcióellenes Szövetség szervezésében tüntetés lesz Felcsúton Orbán kertje végében” – kezdi tüntetésre invitáló sorait Juhász Péter, az Együtt elnöke.